Maksaisitko tästä lounaasta 65 dollaria? Jalkapalloilija jakoi karun lounaskokemuksensa, jonka hinta hirvittää - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Maksaisitko näistä eväistä 65 dollaria? Pelaaja jakoi kuvan karusta lounaskokemuksesta: ”Nam...”

MLS pelataan loppuun turnausmuotoisesti Floridassa. Toronto FC:tä edustava Omar Gonzalez ei ollut tyytyväinen lounaaseensa.

Julkaistu: 1.7. 14:31

MLS:n puolustaja sai kohun aikaiseksi twiittaamalla kuvan Floridan Orlandossa odottavasta lounaasta. Liiga kiirehti oikomaan väärinkäsityksiä.

Major League Soccer eli Pohjois-Amerikan jalkapallon ammattilaisliiga palaa koronatauolta 8. heinäkuuta. Mestari ratkeaa Floridan Orlandossa käytävä MLS is back -turnauksessa, joka päättyy 11. elokuuta.

Koripallon NBA:n tavoin ratkaisuturnauksen pääkallopaikkana on Floridan Disney World, johon rakennetaan tarkoilla säädöksillä ja rajoitteilla ”kupla” koronaa vastaan.

Vaikka MLS:n lopputurnaus ei ole vielä ehtinyt alkaa, ensimmäinen kohu on jo saatu aikaiseksi.

Kanadalaisjoukkue Toronto FC:tä edustava puolustaja Omar Gonzalez julkaisi Twitter-tilillään kuvan Floridassa odottavasta lounaasta.

– Nam... MLS is back, Gonzales kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuvassa on pahvinen lounasrasia, joka sisältää kaksi leipää, banaanin ja rasiassa olevan pienen salaattiannoksen.

Gonzales, 31, lisäsi twiittiinsä toisenkin kuvan: ohjepaperin, johon on kirjoitettu lounasvaihtoehdot. Paperirasian sisällön hinta on tiedotteen mukaan 65 dollaria eli noin 58 euroa.

Mikäli rasian sisältö vastaa totuutta, hinta on kyseisestä lounaasta melkoisen kirvelevä.

Gonzalesin joukkuetoveri Eriq Zavaleta vastasi paljon huomiota keränneeseen twiittiin omalla lounaskokemuksellaan. Hän vaikuttaa päätyneen kinkkuvaihtoehtoon, mikä ei sekään vaikuta hintansa väärtiltä.

Julkaisuja kommentoineet Twitterin käyttäjät ovat hämmästelleet 65 dollarin hintaa.

Kanadalaisen Sportsnetin väitteen mukaan Gonzalez ei ole vielä itse saapunut Floridaan, joten hänen lounaskuvansa alkuperä on epäselvä.

MLS kiirehti joka tapauksessa kertomaan, että pelaajille tarjotaan hotellihuoneissa syötäviä aamupala-, lounas- ja illallisbokseja vain ensimmäisten 12 tunnin ajan saapumisesta turnauspaikalle.

Kun koronatesti ja 12 tunnin karanteeni on suoritettu, pelaajat ja muut seuran jäsenet syövät yhdessä kullekin joukkueelle varatussa ruokailutilassaan. Pelaajilla on mahdollisuus syödä myös ”kuplan” neljässä ravintolassa ja kahdessa muussa ruokailupaikassa.

Pelaajien ei itse tarvitse maksaa ruoasta, joten 65 dollarin lounaslaatikot lasku ei ole heidän murheensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?