Seurapomo ei suostunut kommentoimaan Simo Valakarin potkujen yksityiskohtia – norjalaismedia raportoi ”tulehtuneista väleistä” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Seurapomo ei suostunut kommentoimaan Simo Valakarin potkujen yksityiskohtia – norjalaismedia raportoi ”tulehtuneista väleistä”

Simo Valakari sai potkut.

Julkaistu: 19.4. 22:01

Seuran tiedotteen mukaan työsopimuksen purkaminen johtui Valakarin ja seurajohdon välisistä näkemyseroista seuran tulevaisuudesta.

Norjalainen jalkapalloseura Tromsö IL ilmoitti sunnuntai-iltana, että se on purkanut suomalaisvalmentaja Simo Valakarin työsopimuksen. Vuonna 2017 Tromsön päävalmentajaksi tulleen Valakarin sopimus seurassa olisi jatkunut vuoteen 2022 asti.

Norjalaismedia iTromsön mukaan seuran avainhenkilöiden ja Valakarin välit ovat olleet tulehtuneet jo jonkin aikaa. Seuran tiedotteen mukaan työsopimuksen purkaminen johtui Valakarin ja seurajohdon välisistä näkemyseroista seuran tulevaisuudesta. Tromsö IL:n puheenjohtaja Stig Björklund ei kommentoi sopimuksen purkamisen yksityiskohtia tai kustannuksia.

– En voi kommentoida sitä. Se oli kohtuullinen sopimus molemmille osapuolille. Prosessi oli siisti ja yhteistyö sujui hyvin. Simo toimi ammattimaisesti ja päädyimme mihin päädyimme, Björklund sanoi iTrömson haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?