Memphis Depay ja liikeri – kovaa kritiikkiä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Futistähden Instagram-kuvista nousi raivo – poseerasi leijonan ja tiikerin risteytyksen kanssa: ”Ne eivät edes ole villieläimiä”

Jalkapalloilija Memphis Depay poseerasi liikerin kanssa.

Julkaistu: 5.4. 13:59

Memphis Depay sai kritiikkiä kuvistaan.

Hollannin maajoukkueen ja Lyonin hyökkääjä Memphis Depay on tuorein jalkapalloilija, joka on joutunut kohun keskelle poseerattuaan kissapedon kanssa.

Depay julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän ei ole suinkaan tiikerin tai leijonan kanssa vaan liikerinpennun, urosleijonan ja naarastiikerin risteytyksen kanssa.

Juuri tällä Depay on puolustautunut kritiikiltään ja väittänyt olevansa eläinrakas ihminen.

– Liikerit eivät synny luonnossa vaan ihmisten ansiosta, ne eivät edes ole villieläimiä. Eivät ne varmaan edes selviäisi luonnossa, Depay puolustautui hollantilaisen VTBL:n mukaan Instagramissa jalkapalloilija Ryan Babelin kanssaan pitämänsä livelähetyksen yhteydessä.

Liikerit voivat kasvaa sekä leijonia että tiikereitä suuremmiksi.

Maailman suurimmaksi kissapedoksi Guinnessin ennätysten kirjassa julistettu Hercules painoi 418,2 kiloa.

”Mitä tapahtuu, kun liikeri kohtaa leijonan?” suurikokoisen leijonan selkäänsä tatuoinut Depay herkutteli kotonaan otetuissa valokuvissa, jotka saivat monilta kommentoijilta rajua kritiikkiä – ja toisilta hehkutusta.

Kritisoijat muistuttivat, että isot kissapedot kuuluvat luontoon, ei jonkun olohuoneeseen lemmikeiksi.

Depay, 26, on viime vuosina ottanut ison roolin Hollannin maajoukkueessa, jossa hän on tehnyt 19 maalia 51 ottelussa.

PSV:ssä ammattilaisuransa aloittanut hyökkääjä on pelannut Lyonissa vuodesta 2017. Hän kävi Manchester Unitedissa 2015–17 ja sai selkäänsä seuran legendaarisen pelinumeron 7 mutta floppasi täysin: kaksi maalia 33 liigaottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?