Kännisekoilija rikkoi röyhkeästi koronakaranteenia – jalkapalloilijan tempaus päättyi itkuiseen anteeksipyyntöön - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Kännisekoilija rikkoi röyhkeästi koronakaranteenia – jalkapalloilijan tempaus päättyi itkuiseen anteeksipyyntöön

Tim Payne rikkoi koronakaranteenia.

Julkaistu: 26.3. 9:34

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa paheksutaan jalkapalloilija Tim Paynen käytöstä.

Wellington Phoenixin puolustaja Tim Payne joutui lain kanssa vaikeuksiin alkuviikolla. Phoenixin joukkue oli Sydneyssä eristyksissä koronaviruspandemian vuoksi. Australian A-liigassa pelaavan uusiseelantilaisjoukkueen Payne rikkoi karanteenia, kun hän karkasi eristysalueelta ja lähti huristelemaan humalapäissään golfkärryllä.

Paynen mukana matkustajana oli joukkuekaveri Oliver Sail.

Uuden-Seelannin maajoukkuepelaaja Payne jäi varhain tiistaiaamuna paikallista aikaa kiinni, kun Sydneyn poliisi pysäytti hänet. Hän sai syytteen alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta ja joutuu vastaamaan syytteeseen oikeudessa kesäkuussa.

Payne kiisti joutuneensa pidätetyksi mutta pyysi kyynelsilmin anteeksi toimintaansa NZME-radiokanavalla.

– Olen todella pahoillani ja erittäin häpissäni toiminnastani. Otan täyden vastuun illan tapahtumista. Olen aiheuttanut pettymyksen todella monelle ihmiselle, mm. kumppanilleni, seuralleni, perheelleni ja monelle muulle, Payne kertoi.

Payne kertoi keskustelleensa tapauksesta seurajohdon kanssa ja odottaa rangaistusta toiminnastaan.

– Tämä on yksi niistä asioista, jonka toivoisi voivansa perua, mutta olen valmis kantamaan vastuuni.

Phoenixin joukkue palasi alkuviikolla kotimaahansa sen jälkeen kun Uuden-Seelannin hallitus ilmoitti rajojen sulkemisesta.