Vinoiliko futistähti wc-paperin hamstraajille - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Vinoileeko Italiassa karanteeniin joutunut futistähti wc-paperin hamstraajille? Antoi rullalle kyytiä ja nauroi perään

Karanteenissa lusivat jalkapallotähdet ovat keksineet mitä oivaltavampia vapaa-ajanviettotapoja.

Matthijs de Ligt pompotteli wc-paperirullalla neljän seinän sisällä.­

16.3. 8:51

Koronaepidemia on keskeyttänyt kaikki Euroopan suuret jalkapallosarjat.

Mennyt viikonloppu ilman pelejä kiristi monen jalkapallofanin hermoja, mutta koronaviruksen takia karanteeniin koteihinsa jämähtäneet pelaajat ovat myös joutuneet uuden tilanteen eteen.

Tiukkaan harjoitus- ja pelirytmiin tottuneilla supertähdillä on nyt ylen määrin vapaa-aikaa, mikä on näkynyt heidän toiminnassaan sosiaalisessa mediassa. Moni heistä onkin turvautunut erittäin innovatiivisiin menetelmiin ylläpitääkseen vireystilaansa.

Tauon pituudesta ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin videoiden perusteella jalkapalloilijat ovat pitäneet mielensä virkeinä sekasortoisesta tilanteesta huolimatta.

Ilta-Sanomat listasi viisi oivaltavinta jalkapallotähtien harjoittelu- ja ajanviettotapaa.

1. Matthijs de Ligt

Hollantilaistoppari Matthijs de Ligt esitti kannanottonsa hurjaksi äityneestä vessapaperinhamstrauksesta. Italialaisessa Juventuksessa leipänsä ansaitseva de Ligt desinfioi videon alussa kätensä – kuten kuuluukin – minkä jälkeen hän pompottelee taidokkaasti vessapaperirullalla ja naurun säestyksellä. De Ligtin video liittyy verkossa vauhdilla leviävään pysy kotona -haasteeseen.

2. Alex Oxlade-Chamberlain

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Alex Oxlade-Chamberlain intoutui esittelemään sulavaa jalkatyötään Little Mix -yhtyeestä tutun tyttöystävänsä Perrie Edwardsin Instagram-seuraajille. Hennon ilmavat tanssiliikkeet osoittavat, että englantilaisella olisi potentiaalia myös vihreän veran ulkopuolella.

– Ennaltaehkäisevä eristys voi olla hauskaa, Edwards kirjoitti videon saatteeksi.

3. Dries Mertens

Napolia edustavan Dries Mertensin harjoitteet ovat aavistuksen verran virkaveljiään ankarampia – hän nimittäin tekee yhden jalan pistoolikyykkyjä aurinkoisella merenrantaterassillaan. Jotta urakka ei olisi liian helppo, Mertens on ottanut lisäpainoksi kookkaan viinipullon.

Pullo on avaamaton ainakin videon kuvaushetkellä.

4. Alexis Sanchez

Manchester Unitedista Interissä lainalla oleva Alexis Sanchez pitää kuntoaan yllä perisuomalaisin menetelmin. Paidatta kotipihallaan poseeraava chileläinen vaikuttaisi viettävän luppoaikaansa halonhakkuuhommissa.

Tilanne saattaa tosin olla lavastettu, sillä Sanchezin kottikärry ammottaa vielä tyhjyyttään.

5. Sergio Ramos

Real Madridin Sergio Ramos ei sen sijaan sorru turhanpäiväiseen hassutteluun tai fanien kosiskeluun, vaan espanjalainen on pukenut työhousut jalkaan. Ramos, 33, luottaa perinteisiin harjoittelumenetelmiin, sillä hän piiskaa videolla itseään juoksumatolla kummempia hymyilemättä.

Euroopan suurimmat jalkapallosarjat ovat toistaiseksi keskeytetty, mutta lopullisia päätöksiä sarjojen loppukauden suunnitelmista ei ole vielä tehty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?