Nettihuutokauppa: fani myi seuraansa pilkkahinnalla pilana - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Fani myi seuraansa pilkkahinnalla nettihuutokaupassa – lopetti kaupanteon kovien nokitusten aikana: ”Tuote on kadonnut”

Stoken fani Jeremy Leese turhautui seuransa rämpimiseen.

Raitapaitaisen Stoke Cityn kotiottelujen lehtereillä on ollut tilaa viime aikoina.­

24.12.2019 11:56

Jalkapallon Englannin Valioliigassa kymmenen peräkkäiskautta vuosina 2008–2018 pelannut Stoke City on vajonnut tällä kaudella Englannin toiseksi ylimmän sarjatason eli mestaruussarjan viimeiseksi.

Stoken fani Jeremy Leese turhautui seuransa rämpimiseen niin, että laittoi piloillaan seuran myyntiin nettihuutokaupassa Ebayssa.

Leese markkinoi myymäänsä tuotetta seuraavasti: ”Stoke Cityn edustusjoukkue. Toimitetaan postin toisessa luokassa. Epäluotettavia ja ennalta arvaamattomia, alle keskimääräisen tason jalkapalloilijoita, joilla epäilyttävä asenne ja heikko työmoraali. Eivät sovi koirankävelyttäjiksi, koska eivät pysty pitämään johtoa. Ei palautuksia”.

Lähtöhintana oli hieman yli euro ja tarjoukset kipusivat aina 75 000 euroon, kunnes Leese lopetti kaupanteon.

Hupailun päättymisestä kertoi paikallislehti Sentinel.

– Olen lopettanut kaupanteon ennen aikojaan viestittämällä, että tuote on kadonnut tai rikki. Se vastaa ihan liiankin hyvin totuutta. Jotain on todellakin kadonnut viime kausien aikana, ja side pelaajien ja fanien välillä on rikkoutunut, Leese kertoi Twitter-tilillään.

– Toivon, että tein asiani selväksi (pilakaupalla).

Stoken myyminen innoitti muitakin faneja huutokauppailuun. Muun muassa Valioliigassa takelteleva Arsenal ja kolmannella sarjatasolla vähemmän vakuuttavasti esiintyvä perinteikäs Sunderland on laitettu myyntiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?