Andrea Pirlo lomailee Kittilässä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Italialainen jalkapallotähti Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Kittilässä – ”Niin kylmä!”

Italialainen jalkapallotähti Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Kittilässä.

Italialainen jalkapallotähti Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Kittilässä.

Julkaistu: 12.12.2019 11:23, Päivitetty 12.12.2019 11:35

Italialainen jalkapallotähti Andrea Pirlo lensi Helsinki-Vantaan kautta lumilomalle Lappiin.

Maailmankuulu italialainen jalkapallotähti Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Kittilässä.

Komean ammattilaisuransa kaksi vuotta sitten päättänyt Pirlo kertoi Suomen-lomastaan kuvapalvelu Instagramin Stories -osiossa.

Pirlo lensi Kittilään keskiviikkona Helsinki-Vantaan lentokentän kautta. Perillä Lapissa hän julkaisi itsestään kuvan kävellessään lentokentällä lumisateessa.

– Niin kylmä, välimerellisestä ilmastostaan tunnetusta Italiasta oleva Pirlo kirjoitti.

Kittilässä vallitsee tällä hetkellä suomalaisittain leuto talvisää. Lämpötila on pyörii nollassa asteessa tai niukasti pakkasen puolella.

Kuvituskuva

Myöhemmin eilen illalla Pirlo lekotteli kengät jalassa takkatulen ääressä. Aamulla jalkapallotähti oli kammennut itsensä ylös kello 10:een mennessä.

Jakamassaan videokuvassa Pirlo kävelee iglukylässä tyhjin vatsoin ja keskustelee italiaksi häntä kuvanneen naisen kanssa. Kittilän alueella sijaitsee hiihtokeskus Levi.

Kuvituskuva

Kaksikko toivottelee seuraajille hyvää huomenta. He kertovat olevansa iloisia saapumisestaan Suomeen.

– Olemme menossa aamiaiselle, nainen sanoo.

– Aurinko ei ole vielä noussut, Pirlo kommentoi.

Huomio oli Pirlolta oikea: aurinko nousee torstaina Kittilässä kello 11.51 ja laskee kello 12.36. Nainen lyö Suomen kaamoksen leikiksi:

– Kuinka ihanan valoisa päivä!

Instagramista ei ilmene, onko videolla puhuva nainen Pirlon tyttöystävänä tunnettu Valentina Baldini.

40-vuotias Andrea Pirlo kuului urallaan jalkapallomaailman ehdottomiin tähtinimiin. Hän kuului joukkueen ratkaisupelaajiin Italian voittaessa maailmanmestaruuden 2006.

Kuvituskuva

Hän on voittanut AC Milanin riveissä Italian mestaruuden ja eurooppalaisten seurajoukkueiden välillä käytävän, kansainvälisen Mestarien liigan kaksi kertaa.

Pirlon lisäksi pohjoisessa on vieraillut vuosien varrella lukuisia kansainvälisiä tähtiä.

Yksi maailman kuuluisimmista jalkapalloilijoista, FC Barcelonan ja Argentiinan hyökkääjä Lionel Messi lensi yksityiskoneella Kuusamoon kaksi vuotta sitten.

Messin perheen ohjelmaan Kuusamossa kuului muun muassa ajelu koiravaljakolla, joulupukin tapaaminen ja porojen katselua.

Pohjoisessa on Pirlon ja Messin lisäksi lomaillut muun muassa jalkapalloilija David Beckham, joka piipahti Muoniossa vaimonsa Victoria Bechamin kanssa. F1-kuljettaja Lewis Hamilton puolestaan kuuluu Kuusamon ystäviin. Hän on vieraillut paikkakunnalla tämän tästä.

Tuoreimmat osastosta