Mikä torjunta! Egyptin jalkapalloliigassa nähtiin uskomaton pelastus

Julkaistu:

Jalkapallo
Mahmoud Gaad vastasi likipitäen vuoden jalkapallotorjunnasta.
Egyptin jalkapalloliigan avauskierroksella lauantaina nähtiin torjunta, joka kelpaisi mihin tahansa huippukoosteisiin.

Esittäjänä oli Enppi-seuraa edustava Mahmoud Gaad, joka pelasti varman maalin kuin ihmeen kaupalla ällistyttävällä ja akrobaattisella venytyksellä.

Tilanne lähti liikkeelle puolen tunnin pelin jälkeen, kun Pyramids-seura Abdallah Said lähetti keskiviivan takaa pitkän pystysyötön tarkoituksenaan tavoitella kärkipelaaja Eric Traorea.

Gaad lähti pitkälle rangaistusalueensa ulkopuolelle vastaan ja katkaisi syötön komean tiikerinloikan jälkeen puskemalla pallon väljemmille vesille.

Gaadin pusku päätyi noin 45 metrin päähän maalista, josta Pyramidsin pelaaja laukoi suoraan ilmasta komean volleyn kohti Enppin maalia.
Kaukana maalistaan ollut Gaad ehti juuri ajoissa maalilleen ja teki lähes mahdottomasta mahdollisen. Gaad nyrkkeili toisen hurjan tiikerinloikan jälkeen pallon juuri ja juuri yli maalin.

Gaad päätyi loikkansa jälkeen maaliverkkoihin, ja ylös kömpiessään hän sai ansaitut kehut joukkuetovereiltaan.

Twitter räjähti upean pelastuksen jälkeen ylisanoihin. Gaadin esityksestä mainittiin mm. että se on ”paras koskaan näkemäni pelastus” ja ”eeppinen torjunta”.

Gaadin ilmiömäinen pelastus ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan Enppiä. Pyramids latoi pallon neljästi Gaadin taakse ja vei avauskierroksen pisteet murskaavalla 4–0-voitolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt