Juniorien jalkapallopeli lähti lapasesta Ruotsissa – tuomari pakeni murtuman kera ja poliisi tuli tilalle

Julkaistu:

Jalkapallo
Jalkapallojuniorien ottelu jouduttiin keskeyttämään kahakan takia Tukholmassa.
18–19-vuotiaiden poikien aluesarjan ottelu Tukholmassa jouduttiin keskeyttämään keskiviikkona, kun vierasjoukkueen pelaajat menettivät malttinsa heille epäedullisen tuomaripäätöksen jälkeen.

Erotuomarina toiminut mies kertoi tapahtumista Aftonbladet-lehdelle.

– Oli ilmassa, että jotain saattaisi tapahtua. vierasjoukkue halusi rangaistuspotkun, ja heitä alkoi tympiä. Pelaaja sylki minua päin kahdesti ja annoin hänelle punaisen kortin. Sitten hän marssi minua kohti ja yritti ensin purra. Sitten hän löi minua. Lyönti osui leukaani, tuomari kertoi Aftonbladetin mukaan.

– Tämän jälkeen kimppuuni kävi iso joukko ihmisiä eri suunnista, ja myös kotijoukkueen pelaajia tuli väliin. Lopulta jouduin pakenemaan paikalta, raportoi kahakassa peukalonsa murtanut tuomari.

Ottelu jouduttiin keskeyttämään, ja poliisit kutsuttiin paikalle selvittämään tilannetta.

Tuomari ja yksi kotijoukkueen pelaaja ovat tehneet tapahtumasta rikosilmoituksen poliisille, joka tutkii tapahtumaa. Kotijoukkueen johtajan mukaan kolmen tai neljän hengen joukko hakkasi ja pahoinpiteli yhtä kotijoukkueen pelaajista kaaoksen aikana.

Aftonbladetin mukaan myös kyseisen pelaajan äiti kertoi Facebook-päivityksessään poikansa karmeasta kohtelusta.

– Häntä lyötiin useasti takaraivoon ja kerran vatsaan. Olen nyt todella vihainen, surullinen ja väsynyt, äiti kirjoitti Facebook-päivityksessä ja kertoi myös poikansa päässeen irti puristuksista vain vanhempien ja joukkuetovereiden avustuksella.

Vierasjoukkueen valmentajan näkemys tapahtumista oli maltillisempi.

– Yksi pelaajistamme sai punaisen kortin, hän ärsyyntyi ja tilanne muuttui ikäväksi. Se oli vain pientä kahinointia, ei sen kummempaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt