Ensin tuli kohuero Pamela Andersonista – nyt Adil Rami sai potkut tv-ohjelmaan liittyvän törkeän valheen takia! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Ensin tuli kohuero Pamela Andersonista – nyt maailmanmestari sai potkut tv-ohjelmaan liittyvän törkeän valheen takia!

Jalkapallotähti Adil Rami sai potkut narahdettuaan valehtelusta.

Adil Rami (vas.) ja Pamela Anderson erosivat aiemmin tänä vuonna. Rami on sen jälkeen ajautunut muihinkin ongelmiin.

15.8.2019 10:33

Jalkapallon maailmanmestaruutta viime vuonna juhlinut Adil Rami on vaikeuksissa.

33-vuotias puolustajan seura Olympique Marseille päätti antaa hänelle potkut. Rami oli rikkonut useita pelaajasopimuksessa mainittuja velvoitteitaan. Ranskalaislehti L’Equipen mukaan viimeinen pisara olivat toukokuun 20. päivän tapahtumat.

Rami oli ilmoittanut potevansa jalkavammaa ja jättänyt joukkueen harjoitukset väliin. Myöhemmin paljastui, että Rami olikin kunnossa – hän oli nimittäin ollut samaan aikaan Suomessakin esitetyn tv-ohjelman Fort Boyardin Ranskan version kuvauksissa.

Jo aiemmin kohistiin siitä, että Rami jätti keväällä Ranskan liigan päätöskierroksen ottelun väliin. Hän oli ollut samaan aikaan seuraamassa Monacon F1-kisaa paikan päällä.

– Tämä on epäonnistuminen kaikille osapuolille, Marseillen puheenjohtaja Jacques-Henri Eyraud surkutteli L’Equipelle.

Ramilla on ollut muutenkin vaikeaa. Hän alkoi vuonna 2017 seurustella näyttelijä Pamela Andersonin kanssa. Suhde päättyi hiljattain, ja sen jälkeen Anderson syytti Ramia pettämisestä.

Korsikan saarella Bastian kaupungissa syntynyt Rami löi itsensä läpi pelatessaan Ranskan pääsarjassa Lillessä 2006–11. Sen jälkeen toppari on edustanut Espanjassa Valenciaa ja Sevillaa, Italiassa AC Milania sekä viimeiset pari vuotta Marseillea.

Rami kuului Ranskan MM-kultaa kesällä 2018 kuuluneeseen 23 pelaajan joukkueeseen, mutta ei pelannut yhdessäkään MM-ottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?