Espanjalaismedia: Neymarin siirto Real Madridiin todennäköisin vaihtoehto – ”Zidane on antanut tukensa kaupalle”

Julkaistu:

Jalkapallo
Marca-lehden mukaan Real Madrid on etusijalla brassitähti Neymarin siirtosaagassa.
Tähtipelaaja Neymarin siirto ranskalaisesta PSG:stä espanjalaiseen Real Madridiin näyttää entistä todennäköisemmältä. Näin uutisoi espanjalaislehti Marca.

Pitkin kesää on puhuttu siitä, että Neymar havittelisi siirtoa takaisin entiseen seuraansa, espanjalaiseen Barcelonaan. Marcan mukaan Real Madrid on kuitenkin nyt etusijalla, jos brasilialaistaituri siirtyy pois PSG:stä.

Marca kertoo, että PSG:n presidentti Nasser Al-Khelaifi on antanut luvan neuvotella Neymarin siirrosta Real Madridiin. Marcan mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on myös antanut tukensa Neymarin siirrolle.

Mutkikkaaksi tilanteen tekee se, että Realin pitäisi Marcan mukaan myydä pelaajiaan, jotta se voisi täysipainoisesti havitella Neymaria. Marca kertoo, että PSG ei ainakaan tällä erää suostuisi ottamaan pelaajaa tai pelaajia vaihdossa mahdollisen Neymar-kaupan yhteydessä.

Realin uskotaan olevan valmis luopumaan ainakin Gareth Balesta, James Rodriguezista ja Mariano Diazista.

Marca kertoo, että saksalaisjätti Bayern München olisi vastoin aiempia tietoja sittenkin kiinnostunut Balen pestaamisesta. Italialaisen Napolin ja espanjalaisen Atletico Madridin mainitaan olevan James Rodriguezin perässä ja Mariano Diazin mahdolliseksi uudeksi joukkueeksi on ehdolla Monaco.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt