Cristiano Ronaldo ei pelannut Etelä-Koreassa – nyt tuhannet kannattajat hakevat hyvitystä: ”En ole enää Ronaldon fani”

Julkaistu:

Jalkapallo
Tuhannet jalkapallokannattajat hakevat hyvitystä, kun Cristiano Ronaldo ei pelannutkaan loppuunmyydyssä ottelussa.
Viimeviikkoista Juventuksen ja Etelä-Korean K-liigan tähdistöjoukkueen kohtaamista oli markkinoitu vieraiden Cristiano Ronaldon esiintymisellä.

Portugalilainen supertähti ei pelannut loppuunmyydyssä ottelussa hetkeäkään ja tuhannet eteläkorealaiset jalkapallokannattajat hakevat hyvitystä.

Ottelu myytiin loppuun parissa tunnissa. Liput tapahtumaan maksoivat noin 20 eurosta yli 300 euroon. Kun tähteä ei näkynyt, alkoivat turhautuneet fanit huutaa Ronaldon kanssa maailman parhaan pelaajan tittelistä kisaavan Lionel Messin nimeä.


– Tähän mennessä meihin on ottanut yhteyttä noin 20 00 fania haasteen jättämiseksi. Aiomme toimittaa sen virallisesti perille jossain vaiheessa ensi viikolla, ellei tapahtuman järjestäjä tee sitä ennen konkreettista suunnitelmaa kompensaatioiden maksusta, lakitoimisto Myunganin asianajaja Kim Hun-ki sanoi uutistoimisto AFP:lle.

Tapahtumajärjestäjän mukaan sillä oli sopimus, että Ronaldo nähtäisiin kentällä vähintään 45 minuutin ajan. Yrityksen edustaja Robin Zhang kertoi korealaisella televisiokanavalla, että supertähden puuttumisesta valitettiin jo ottelun aikana Juventuksen varapuheenjohtajalle Pavel Nedvedille.

– Minäkin toivon, että Ronaldo pelaa, mutta hän sanoo, ettei tahdo. Valitettavasti en voi tehdä asialle mitään, Zhang kertoi Nedvedin vastanneen.

Zhang lisäsi, että järjestäjä tekee kaikkensa hyvittääkseen pettymyksen lipun ostaneille katsojille.

Ronaldo keräsi kritiikkiä tapahtuneesta myös sosiaalisessa mediassa.

– Hän petti 60 000 katsojaa ja väheksyi meitä. En ole enää Ronaldon fani, yksi katsojista kirjoitti Instagramissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt