Bröndby valmistautuu Interin kaatoon – Paulus Arajuuren sopimustilanne täysin auki

rac

Julkaistu:

Jalkapallo
Inter on yhteismaaleissa tappiolla tylysti 1–4 ennen torstain ratkaisevaa toista osaottelua.
Euroopan liigan 1. karsintakierroksella pelataan torstaina toiset osaottelut. Kylmää kyytiä FC Interille viime viikolla Kööpenhaminassa tarjoillut Bröndby saapui keskiviikkona sateiseen Turkuun.

4–1-kotivoiton jälkeen tanskalaisseuralla pitäisi olla helppo työ edetä seuraavalle kierrokselle.

Bröndbyn peräpäästä löytyy suomalaisväriä, sillä maajoukkueen vakiokasvo Paulus Arajuuri on edustanut seuraa jo kaksi ja puoli vuotta. Hän suhtautuu Interin kohtaamiseen nöyrällä asenteella, vaikka etumatka ensimmäisen pelin jäljiltä onkin vakuuttava.

– Tiesimme jo ennen ensimmäistä osaottelua, että näistä peleistä ei tule helppoja. Varsinkin ensimmäinen puoliaika viime viikolla oli todella tiukka. En tiedä, kuinka hyvin ne lukemat lopulta kertovat siitä pelistä, Arajuuri pohti.

Ennakkosuosikin viitasta huolimatta Arajuuri vakuuttaa joukkueensa pitävän jalat maassa, ennen kuin toinen ottelu on pelattu.

– Uskomme itseemme, mutta tiedämme, että voitto vaatii meiltä hyvän pelin. Emme missään nimessä lähde löysin rantein huomiseen.


Arajuuren oma sopimustilanne on mielenkiintoinen. Sopimus Bröndbyn kanssa loppuu vuodenvaihteessa, mutta uudesta osoitteesta ei vielä ole tietoa.

– Neuvotteluita on käyty, mutta mitään ei ole vielä päätetty, joten vaikea niistä on mitään puhua, Arajuuri kertoi.

Ovea ei myöskään ole suljettu Bröndbyn suuntaan.

– Ei missään nimessä.

Bröndby on ollut historian saatossa suomalaispelaajille suotuisa ponnahduslauta isompiin ympyröihin. Maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky lähti sieltä vuonna 2015 Bundesliigaan ja Teemu Pukki viime kesänä Norwich Cityyn.

Inter–Bröndby alkaa torstaina kello 18.30. RoPS pelaa kotonaan Aberdeeniä vastaan kello 19 alkaen, ja KuPS kohtaa Vitebskin vieraskentällä kello 21.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt