Senegalin tähtipelaaja Mane nostaisi Afrikan mestaruuden jopa Mestarien liigan voiton yläpuolelle

Julkaistu:

Jalkapallo
Senegalin miesten jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja Sadio Mane myöntää, että Liverpoolissa saavutettu Mestarien liigan voitto oli erityinen asia.
Sadio Manen absoluuttinen unelmansa olisi silti Afrikan mestaruuskilpailujen voittaminen ja voittopokaalin vieminen paraatissa Senegalin pääkaupunki Dakarin läpi.

Nyt Mane ja muut Senegalin maajoukkuepelaajat ovat kahden voiton päässä unelmastaan. Sunnuntaina Senegalin pitäisi kukistaa Tunisia turnauksen välieräottelussa, jotta paikka ensi viikon perjantain loppuotteluun varmistuisi.

– Dakariin meneminen pokaalin kanssa olisi epätavallista. Minun absoluuttinen unelmani on auttaa Senegal voittamaan Afrikan mestaruusturnaus. Se ylittäisi jopa sen, että mitä saavutin Liverpoolin kanssa Mestarien liigassa, Mane tuumi.

– Meidän täytyy hyväksyä se, että olemme suosikkien joukossa, ja monet ihmiset odottavat meidän kohtaavan Algerian finaalissa.

Senegal ja Tunisia kohtaavat sunnuntaina Kairossa. Algerian ja Nigerian välieräottelu pelataan myöhemmin samana päivänä 15 kilometrin päässä sijaitsevalla stadionilla.

– Kaikki neljä välieräjoukkuetta ovat laadukkaita nippuja. Jokainen näistä voi voittaa mestaruuden. Mestaruuden voittaa joukkue, joka haluaa pokaalia kaikkein eniten, kolme maalia turnauksessa tehnyt Mane paalutti.