Vakioveikkaus: Hyvää pelattavaa pilvin pimein - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Vakio: Hyvää pelattavaa pilvin pimein

Julkaistu: 12.7.2019 14:20

Haka, EIF, MP, JäPS ja MiPK erottuvat lauantain vakiorivin edullisimmiksi varmahauiksi pelijakauman valossa.

1: SJK–VPS X2

Veikkausliiga. SJK:n peliesitys viime kierroksen vierasottelussa jäi vaisuksi, kun Ilves vei rankkasateessa pelatun ottelun 3–0. Ilveskään ei ottelussa maalipaikolla juhlinut, mutta viimeisteli harvat paikkansa tehokkaasti ja tappio oli SJK:n kannalta täysin ansaittu. SJK:n peli on ollut pitkin kautta hajutonta ja mautonta, mutta kahdesta viime pelistä pelikiellon takia poissa olleen Mosan paluu derbyotteluun tuo jälleen tarvittua luovuutta ja erikoistilanneosaamista joukkueen hyökkäyspeliin.

VPS pääsee pelaamaan toisen derbyn viikon sisään, kun se kohtasi viime kierroksella vieraskentällä KPV:n. KPV vei ottelun 2–1, mutta pelitapahtumien valossa kotivoittoa ei voinut pitää ansaittuna. Koko kauden toistaiseksi ilman voittoa rämpineen VPS:n tilanne näyttää huolestuttavalta ja derbytappio pakotti seurajohdon reagoimaan päävalmentaja Petri Vuorisen potkujen muodossa. Joukkueen vetovastuun ottaa Vuorisen taustatiimissä toiminut ja itsekin useita eri Veikkausliiga seuroja peliurallaan edustanut Christian Sund. Nähtäväksi jää, toimiiko valmentajavaihdos tarvittavana herätyksenä surkeasti alkukaudella esiintyneelle VPS:lle, mutta suuria pelillisiä muutoksia tuskin on Sundin alaisuudessa luvassa.

Derby olisi loistava tilaisuus palauttaa VPS:n pelaajien itseluottamus ottamalla kauden avausvoitto paikallisvastustajan kustannuksella. SJK on kuitenkin joukkueista puolitoista luokkaa laadukkaampi ja ansaitsee derbyasetelmasta huolimatta 54 prosentin suosikkiaseman. Vakiossa SJK on kerännyt lähes kymmenen pinnaa liikaa kannatusta, joten kohteen parhaat edut löytyvät isäntien rohkeasta ohituksesta.

2: Haka–Jaro 1

Ykkönen. Hakalle ei tunnu tällä hetkellä löytyvän pysäyttäjää Ykkösestä. Valkeakoskelaisryhmän peli toimii jokaisella osa-alueella moitteettomasti. Viime kierroksen vierasottelussa nähtiin muutamia avainpelaajien lepuutuksia ja MuSa pääsikin puoliajalle 1–0-johdossa. Hakan valmentaja reagoi puoliajalla näkemäänsä ja Hakan peli alkoi rullata tuttuun tyyliin, lopputuloksena viisi maalia reiluun 20 minuuttiin. Loppulukemiksi kirjattiin Hakan voitto 5–1. Hakan kokoonpanotilanne on hyvä ja ainoastaan pitkäaikaispotilaat Mansour ja Ngambe Ngambe ovat Jaroa vastaan sivussa.

Jaro on saanut viime kierroksella peliään kulkemaan aiempaa paremmin. Etenkin hyökkäyspelaaminen on näyttänyt viimeisimmissä otteluissa vakuuttavalta. Viime kierroksen kotiottelu KTP:tä vastaan päättyi 3–2-voittoon ja KTP oli onnekas hyödyntäessään Jaron puolustuspään virheet, sillä kokonaisuudessa vierasjoukkueen laadukkaat maalipaikat jäivät vähiin. KTP:tä vastaan pelikiellossa ollut meksikolaishyökkääjä Barraza palaa kokoonpanoon Hakaa vastaan, mutta keskikenttämies Anthony Dafa jatkaa sivussa loukkaantumisen takia.

Vaikka Jaro on saanut hyökkäyspelinsä parempiin uomiin, sen puolustus on edelleen virhealtis etenkin nopeissa tilanteenvaihdoissa, jotka Haka osaa hyödyntää niihin päästessään. Sarjakärki Haka on kotonaan noin 67 prosentin suosikki ja reilusti alipelatuksi jäänyt kotivoitto kuuluu kupongin parhaisiin ideavarmoihin.

3: TPS–AC Oulu X2

Ykkönen. TPS:n peliesitys ei häikäissyt viime kierroksella, mutta joukkue pystyi kuitenkin ottamaan rutiininomaisen ja pelitapahtumiin nähden ansaitun 1–0-voiton AC Kajaanin vieraana. Kokonaisuutena joukkueen peli on parantunut viime kierroksilla ja peliesitykset ovat myös realisoituneet voitoiksi kolmessa viimeisessä ottelussa. Alkukaudesta hyökkäykseen kaivattuja tehoja on alkanut löytymään ja joukkue näyttää yhdeltä potentiaalisimmista nousijoista Veikkausliigaan. TPS sai vahvistuksia puolustuslinjaansa, kun HJK:n edustusjoukkueessa vähälle vastuulle jäänyt keskuspuolustaja Valtteri Vesiaho liittyy joukkueen vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella. Samalla vähälle peliajalle jääneen puolustaja Jessy Landon sopimus TPS:n kanssa purettiin yhteisymmärryksessä.

AC Oulun vaikeudet eivät ota loppuakseen, kun viime kierroksen kotiottelu TPV:tä vastaan päättyi 3–3. Oulu olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta kolmesta tehdystä maalista huolimatta joukkueen hyökkäyspelaaminen oli edelleen mielikuvituksetonta ja TPV pääsi rokottamaan harvoista paikoistaan tehokkaasti. Loukkaantumisista kärsineiden David Ramadingayen ja Venicio Ferreiran oletetaan palaavan avauskokoonpanoon. Varsinkin alkukaudesta puolustuksen johtohahmona toimineen Venicion paluu olisi Oululle enemmän kuin kaivattu uutinen.

Kauden aikaisempi ottelu päättyi Oulussa TPS:n voittoon 1–0 ja vastaavanlainen tarkka ottelu on todennäköisesti luvassa myös toisessa kohtaamisesta. TPS on kotonaan hieman päälle 50 prosentin suosikki, mutta ylipelattu kotivoitto houkuttelee rohkeaan isäntien ohitukseen.

4: KTP–AC Kajaani 1

Ykkönen. KTP jäi viime kierroksella jälleen jyrän alle kohdatessaan itseään laadukkaamman joukkueen ja hävitessään Jarolle vieraissa 2–3. Vaikka loppulukemat kielivät tasaista ottelua, joukkueiden välisestä tasoerosta ei ollut epäselvyyttä Jaron vyöryttäessä hyökkäyksiään ottelun ensimmäisistä minuuteista alkaen. KTP:n ongelmat ovat selkeästi puolustuslinjassa, joka on varsikin sarjan kärkijoukkueita vastaan vuotanut seulan lailla.

AC Kajaani hävisi kotonaan hyvästä ensimmäisen puoliajan esityksestään huolimatta TPS:lle 0–1 ja on edelleen sarjan jumbosijalla. Kajaani kärsii tällä hetkellä pahoista maalinteko-ongelmista, vaikka pystyykin luomaan laadukkaitakin maalintekopaikkoja vastustajasta riippumatta. Valmentajavaihdos ei ole tuonut haluttua muutosta ja voittoja on alettava ottaa vaikka väkisin, mikäli joukkue mielii säilyä sarjassa.

KTP:n ongelmat ovat puolustuspelissä, mutta hyökkäyksestä löytyy riittävästi laatua horjuttamaan Kajaanin tasoisia joukkuetta. KTP on kotonaan noin 57 prosentin suosikki ja kotivoitto kelpaa oikein pelattuna varmaksi kupongille.

5: EIF–TPV 1

Ykkönen. EIF sai rajun tappioputkensa poikki, kun se voitti vieraissa MyPan 3–0. Voitto oli pelitapahtumiin nähden ansaittu, vaikka EIF:n parhaat tilanteet syntyivätkin MyPan nostaessa riskitasojaan tappioasemassa. EIF:n viime aikaisia heikkoja tuloksia ja suurinumeroisia tappioita arvioitaessa on huomioitava, että joukkue on kohdannut useita itseään selvästi laadukkaampia ryhmiä, mutta puolustustyöskentely on ollut pitkin kautta luokatonta.

TPV haki viime kierroksella vieraspisteen Oulusta 3–3 päättyneestä ottelusta, mutta oli onnekas viimeistellessään kolme maalia harvoista paikoistaan. Tasapeliä ei missään nimessä voinut pitää TPV:n kannalta ansaittuna, mutta tulevien otteluiden kannalta on positiivista, että hyökkäyksessä saatiin onnistumisia. Viimeistely on ollut joukkueen selkeä heikkous kauden ensimmäisellä puoliskolla. TPV:llä puolustuksen osalta huolia, sillä toppari Juho Saarinen on edelleen sivussa ja Oulua vastaan nilkkansa pahan näköisesti loukannut Ardian Kovaqi on myös todennäköisesti sivussa Ekenäs-ottelusta.

Ottelussa on jaossa kummallekin joukkueelle sarjatilanteen kannalta tärkeät pisteet, mikä saattaa näkyä taktisena varovaisuutena. EIF lähtee hallitsemaan ottelussa palloa ja pyrkii murtamaan punakoneen syvää blokkia. EIF on ottelussa 43 pinnan suosikki ja isäntien puolustuspään poissaolot helpottavat tammisaarelaisten tehtävää. Hieman alipelatuksi jäänyt kotivoitto otetaan rohkeasti varmaksi.

6: MuSa–MyPa 1X

Ykkönen. MuSan hurja vire tuli viime kierroksella odotetusti päätökseensä, kun sarjakärki Haka haki täydet pisteet Porista ja iski taululle murskalukemat 5–1. MuSa meni ottelun alussa johtoon ja pystyi pitämään pelin tasaisena 1. puoliajan. Toisella jaksolla Haka reagoi useammalla pelaajavaihdolla ja meni menojaan iskien reiluun kahteen kymmeneen minuuttiin viisi maalia. MuSa vahvisti rivejään heti siirtoikkunan auettua, kun japanilaishyökkääjä Yokochi Takanori liittyy joukkueen vahvuuteen heti pelilupa-asioiden selvittyä. MuSan pelaajista Waltteri Riihimäki ja Aleksi Leppänen siirtyvät väliaikaisesti Pallo-Iiroihin kolmen pelin mittaisella lainalla.

MyPa joutui viime kierroksella taipumaan kotonaan Ekenäsiä vastaan 1–3, vieraiden mennessä jo pelin seitsemännellä minuutilla johtoon. MyPa yritti hakea tasoitusta, mutta kiri jäi näennäiseksi hallinnaksi eikä joukkue päässyt kovasta yrityksestä huolimatta hyville maalipaikoille. MyPan kannalta loistava uutinen on se, että kaksi kautta joukkuetta kipparoinut ja runsaasti veikkausliigakokemustakin omaava keskuspuolustaja Heikki Pulkkinen on viimein selättänyt loukkaantumisensa ja palaa joukkueen vahvuuteen. Pulkkinen tuo MyPan nuoreen joukkueeseen kaivattua johtajuutta ja nostaa joukkueen puolustustyöskentelyn tasoa.

MuSa on joukkueista selvästi laadukkaampi ja ansaitsee kotikentällään noin 60 prosentin suosikkiaseman. Peliprosentin ovat kotivoiton osalta karanneet jo lähes 70 prosentin pintaan, mutta kotivoiton ohitus ei ylipelattunakaan innosta. Pulkkisen tulo vakauttaa puolustusta ja vaihtomerkki asetetaan kohteessa tasapelille.

7: MP–FC Viikingit 1

Kakkonen, lohko A. MP vei päämajakaupungin herruuden kauden ensimmäisessä Mikkelin derbyssä 1–0-voitollaan, mutta ottelu oli pelitapahtumien valossa tasainen eikä kotivoittoa voi pitää täysin ansaittuna. MP on pelannut vakuuttavasti ja on lohkon piikkipaikalla, eikä ole kärsinyt vielä tappiota. MP vahvisti hyökkäysosastoaan Veikkausliigassa ja Ykkösessä meritoituneella laitapelaaja Benno Hanslialla, joka siirtyy mikkeliläisten riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella KPV:stä.

Viikinkien kauden ensimmäisen puoliskon kova tuloskunto on alkanut tasaantua, kun kaksi viimeistä ottelua ovat kumpikin päättyneet pistejakoon. Viime kierroksen vierasottelu Jippoa vastaan päättyi 1–1, mutta Viikingit oli onnekas saadessaan isäntien selvästä pelitapahtumien hallinnasta huolimatta vieraspisteen mukaansa susirajalta.

Ottelu on sarjataulukon mukaan lohkon kärkikamppailu, mutta tasoeroa voi pitää silti selvänä isäntien hyväksi. Kotivoittoon päädytään hieman useammin kuin kerran kahdesta ja aavistuksen alipelatuksi jäänyt kotivoitto on rastitettava rohkeasti varmaksi.

8: JäPS–NJS 1

Kakkonen, lohko A. JäPS otti tärkeät kolme pistettä isännöidessään PEPOa, voittaen tasaisen ottelun kotikentällään 2–1. Voittoa ei voi pitää täysin oikeudenmukaisena, sillä maalipaikat jakautuivat ottelussa tasaisesti. JäPS on pystynyt parantamaan otteitaan viime kierrosten aikana ja peli alkaa pikku hiljaa palautua tasolle, jota joukkueelta viime kaudella totuttiin näkemään. Lohkon maalipörssiä kahdeksalla maalillaan johtava Kron Rexhepi on ollut viime aikoina liekeissä. Kärkipelaaja on osunut kolmeen viime otteluun neljästi.

NJS:lle tarjottiin viime kierroksella mahdollisuutta kolmen pisteen pottiin, kun se pääsi 1–1 päättyneessä vierasottelussa Reipasta vastaan pelaamaan miesylivoimalla lähes tunnin ajan, onnistumatta kuitenkaan hyödyntämään ylivoimaansa. NJS kauden ensimmäinen puolisko on sujunut tuloksellisesti hyvin, mutta varsikin hyökkäyspäässä kaivataan edelleen lisää tehoja ja vastuunkantajia.

Ottelusta on ennakkoon luvassa tasainen vääntö. Paikallisottelun asetelma parantaa NJS:n menestymismahdollisuuksia kotonaan vahvasti esiintyneitä isäntiä vastaan. Luokkaeroa löytyy kuitenkin JäPSin hyväksi ja kotivoitto toteutuu hieman alle 60 prosentin todennäköisyydellä. Hieman alipelatuksi jäänyt ykkönen kelpaa varmaksi asti.

9: PEPO–Klubi 04 1X

Kakkonen, lohko A. PEPOn korpivaellus sai jälleen jatkoa, kun viime kierroksen vierasottelu JäPSiä vastaan päättyi 1–2-tappioon. PEPO teki useita muutoksia avauskokoonpanoon, mutta joukkueen hyökkäyspeli oli edelleen ideaköyhää. Parhaat paikan syntyivät erikoistilanteista ja nopeista vastahyökkäyksistä. Hyvät maalipaikat jakautuivat ottelussa tasaisesti eikä tappiota voinut tälläkään kertaa pitää lappeenrantalaisten kannalta oikeudenmukaisena.

Klubi 04 ehti pelata viisi tasapeliä peräkkäin ennen viime kierroksen 3–1-voittoa paikalliskamppailusta Kiffeniä vastaan. Voitto oli odotettu selvästi heikompaa Kiffeniä vastaan, ja myös pelitapahtumiin nähden ansaittu. Toistaiseksi vain yhden tappion tällä kaudella kärsinyt Klubi on kerännyt pisteitä mukavasti, mutta tasaisten pelien kääntäminen voitoksi takkuaa. Joukkue heikentyi myös aavistuksen HJK:n edustuksen rinkiinkin kuuluneen keskuspuolustaja Valtteri Vesiahon siirtyessä loppukaudeksi lainalle Ykkösessä pelaavan TPS:n riveihin.

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat alkukauden osalta vahvasti eri suuntiin, mutta PEPO:n tuurit odottavat edelleen tasoittumistaan suotuisammiksi. PEPO on kotonaan noin 40 pinnan suosikki, mutta pelikansa on lopullisesti hylännyt Lilat ja rastittanut vieraat kohteessa lähes 50 pinnan vierassuosikeiksi. Ainoa looginen valinta on rastittaa lapulle kotivoitto tasapelivarmistuksella.

10: Reipas–VJS 12

Kakkonen, lohko A. Reippaan nihkeä tuloskunto sai jatkoa viime kierroksella, kun kotiottelu NJS:ää vastaan päättyi 1–1. Reipas sai otteluun hyvän startin ja aikaisen johtomaalin, mutta hyvin hallussa ollut ottelu suli rangaistuspotkusta syntyneeseen tasoitusmaaliin ja hetkeä myöhemmin Irfan Sadikin ulosajoon. Reippaalla ei ottelun toisella puoliajalla ollut vajaamiehisenäkään suuria vaikeuksia pitää NJS:ää pois maalipaikoilta, mutta joukkue ei pystynyt itsekään luomaan merkittävää hyökkäysuhkaa. Viikonlopun ottelussa VJS:ää vastaan Reipasta rasittaa useampi poissaolo, kun avainhyökkääjä Sadik, keskikenttämies Mikko Tuomi ja laitapuolustaja Antti Hukka ovat kaikki pelikiellossa.

VJS palasi viime kierrosta edeltäneen Kiffen-voiton jälkeen nopeasti sille tälle kaudella tutuksi tulleeseen kaavaan, kun Sudet oli kotonaan parempi 4–1. Tappio oli erityisen kirvelevä, sillä joukkueet ovat sarjan pohjilla ja pisteet olivat elintärkeät jo syksyllä kumpaakin hyvin todennäköisesti odottavaa putoamiskamppailua ajatellen. Susia vastaan ulosajon ottanut ja kaikki minuutit tällä kaudella pelannut keskikenttäpelaaja Eetu Puro on pelikiellossa.

Reipas ansaitsee runsaista poissaoloistaan huolimatta kotonaan selkeän 60 pinnan suosikkiaseman, mutta on kerännyt pelikansalta vakiossa jo lähes kymmenen pinnaa liikaa kannatusta. Usein osuvan kotivoiton ohitus ei innosta, mutta asetetaan vaihtomerkki vieraiden venymiselle yllätysvoittoon.

11: Sudet–MiPK 2

Kakkonen, lohko A. Sudet sai vihdoin voittotilinsä auki sen kaataessa kotonaan sarjatilanteen kannalta elintärkeässä ottelussa VJS:n 4–1. Runsasmaalinen voitto tekee alkukauden rämpineen kouvolalaisryhmän itseluottamukselle hyvää ja voitto oli myös pelitapahtumiin nähden ansaittu. Joukkueen tavoite sarjassa säilymisen suhteen on vielä elossa, mutta VJS-ottelua vastaaviin peliesityksiin tulee pystyä useammin myös laadukkaampia joukkueita vastaan.

MiPK hävisi yli 2 700 katsojan edessä pelatun Mikkelin derbyn sarjakärki MP:tä vastaan niukasti 1–0. Hyvät maalipaikat olivat ottelussa kortilla – kuten usein kaupungin herruudesta pelattaessa – eikä tasapeli olisi ollut kummankaan kannalta vääryys. Kissoilta puuttuvat avauksen pelaajista Susia vastaan pelikieltojaan kärsivät Jaakko Teräsranta sekä Jarkko Heimonen. Paikallisvastustaja MP:n paidasta Kissoihin loppukaudeksi lainasopimuksella siirtynyt laituri Samuli Kaasalainen on käytettävissä jo viikonlopun ottelussa.

MiPK joutuu todennäköisesti pois mukavuusalueeltaan isäntien luovuttaessa pallonhallinnan ja hyökkäysaloitteiden tekemisen vieraille, mutta tasoero on silti selvä. MiPK ansaitsee vieraskentästä ja muutamasta poissaolostaan huolimatta 45 pinnan suosikkiaseman. Alipelatuksi jääneestä vierasvoitosta haetaan rohkea varma.

12: EPS–Gnistan 2

Kakkonen, lohko B. EPS pääsi tauolle positiivisissa merkeissä, kun vierasottelu Pallo-Iiroja vastaan päättyi 1–1. Vieraspiste itsesään oli joukkueella hyvä tulos, mutta etenkin ottelussa nähty peliesitys oli EPS:n standardeilla hyvä ja joukkue loi jopa aavistuksen isäntiä enemmän maaliodottamaa. Sarjanousijan kauden ensimmäinen puolisko sujui odotuksiin nähden hyvin ja kokonaisuudessaan sijoitus lohkossa kymmenentenä on ansaittu.

Gnistan johtaa lohkoa ansaitusti viiden pisteen erolla toisena tulevaan SalPaan, mutta otteissa on nähty ajoittain huolimattomuutta etenkin oman puolustuspään pelaamisessa. Tästä hyvänä osoituksen ennen taukoa pelattu Keski-Helsingin derby KäPaa vastaan, joka päättyi Gnistanin selvästä hallinnasta huolimatta 3–3. Mukana oli myös epäonnea KäPan ensimmäisen maalin syntyessä Gnistanin oman pelaajan kautta, mutta merkittävää oli, että kaikki KäPän kolme maalia syntyivät erikoistilanteista. Näiden puolustamiseen Gnistan on varmasti kiinnittänyt huomiota sarjatauon aikana.

Tasoero on Gnistanin hyväksi selkeä ja helsinkiläiset ovat vieraskentästä huolimatta lähes 70 pinnan suosikkeja. Vieraiden pelikannatus on vakiossa kohdallaan, mutta kohteessa on tyydyttävä usein osuvaan vierasvoittoon varman muodossa.

13: Ilves 2–GrIFK 12

Kakkonen, lohko B. Ilves koki ennen taukoa kaksi tylyä tappiota peräkkäin kohdatessaan lohkon kärkijoukkueet Gnistanin ja SalPan. Etenkin viimeisin 0–4-vierastappio SalPaa vastaan osoitti, että ajoittain tällä kaudella loistavasti esiintyneellä Ilveksellä on vielä reilusti matkaa lohkon kärkijengien tasolle. Kahdesta haastavasta vierasottelusta kärsityt tappiot olivat odotettavissa, mutta kokonaisuutena Ilveksen kauden ensimmäinen puolisko on sujunut ennen kautta asetettuihin odotuksiin nähden hyvin ja joukkueella on potentiaalia parantaa tämän hetkisestä sijoituksestaan (7.).

GrIFK sai neljän peräkkäisen tappion putkensa katki, kun se pelasi viimeksi kotonaan Honka Akatemiaa vastaan 1–1. Tasapelistä saatu piste tuskin lämmittää, sillä joukkue oli kotikentällään pelaamassa ottelussa selvästi vastaanottavana osapuolena eikä Hongan vierasvoitto olisi ollut pelitapahtumiin nähden vääryys. Viime kaudella B-lohkossa kolmanneksi sijoittautunut GrIFK on alisuorittanut rajusti kauden ensimmäisen puoliskon ja suunnan on käännyttävä mahdollisimman pian, mikäli tällä hetkellä lohkon viimeisenä majaileva joukkue haluaa säilyttää paikkansa Kakkosessa.

Vierailta voi loppukaudesta odottaa roimaa tasonnostoa, mutta juoksuvoimainen ja taitava Ilves lähtee otteluun kotikentällään selvänä suosikkina. Ilveksen voiton todennäköisyys on noin 60 prosenttia. Ykkönen on vakiossa yli kymmenen pinnaa ylipelattu. Isäntien ohitus ei innosta, mutta runsasmaalisuuteen kallellaan olevassa ottelussa vaihtomerkki asettaan alipelatulle vierasvoitolle.

Pelaa täällä: Veikkaus.fiAlla oleva taulukko avautuu ja kutistuu klikkaamalla otsikkoa.

+PelisuositusNroOtteluTod.näk. (%)Pelisuositus1SJK-VPSX22Haka-Jaro13TPS-AC OuluX24KTP-AC Kajaani15EIF-TPV16MuSa-MyPa1X7MP-Viikingit18JäPS-NJS19PEPO-Klubi 041X10Reipas-VJS1211Sudet-MiPK212EPS-Gnistan213Ilves 2-GrIFK12Järj. (6+0), 16,00 e

+Pelijakauma vihjettä laadittaessaKohdeOttelu1x21SJK-VPS6223152Haka-Jaro6124153TPS-AC Oulu5926164KTP-AC Kajaani6720135EIF-TPV4229296MuSa-MyPa6917147MP-Viikingit5029218JäPS-NJS5628179PEPO-Klubi 0424274810Reipas-VJS70181111Sudet-MiPK30294212EPS-Gnistan15166913Ilves 2-GrIFK711712Pelaa täällä: Veikkaus.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?