Donald Trump hermostui futisfanien haistatteluista – vihoitteli suosikkikanavalleen Twitterissä

Julkaistu:

Naisten MM
Donald Trump suuttui AP:n mukaan yleensä hänelle suosiolliselle Fox News -kanavalle, kun suorassa lähetyksessä haistateltiin presidentille.
Donald Trumpin hyökkäykset mediaa vastaan ovat tulleet Yhdysvalloissa tutuiksi, mutta häneen muita pääkanavia myönteisemmin suhtautuva Fox News on useimmiten pysynyt presidentin tähtäimen ulkopuolella.

Viikonloppuna tilanne muuttui, kun lyonilaisessa baarissa naisten jalkapallon maailmanmestaruutta juhlinut USA:n kannattajajoukko yltyi Foxin suorassa lähetyksessä spontaaniin ”Fuck Trump” -huutoon.Trumpin sanasota USA:n naisjalkapallon supertähden Megan Rapinoen kanssa oli yksi Ranskan MM-kisojen puheenaiheista.

Trump onnitteli Twitterissä mestaruuteen yltänyttä jenkkijoukkuetta voiton jälkeen, mutta nopeasti sosiaalisessa mediassa levinnyt klippi Fox Newsin lähetyksestä oli presidentille liikaa.

Associated Pressin lähteiden mukaan Trump oli todella ärsyyntynyt Foxille Ranskasta tehdyn suoran kurkkauksen vuoksi, vaikka hän ei hyökännytkään kanavaa vastaan suoraan jalkapalloraporttiin viitaten.

– Fox Newsin viikonlopun uutisankkurien seuraaminen on pahempaa kuin katsoa CNN:n valeuutisia, Trump tylytti sunnuntai-iltana.

– Fox, joka epäonnistui todella TYLSILLÄ demokraattien väittelyillä, täyttää nyt kanavaa demokraateilla, ja käyttää valheellista ja lähteetöntä New York Timesia lähteenä.

– Fox muuttuu nopeasti, mutta he ovat unohtaneet ne ihmiset, jotka saivat heidät nykyiseen asemaansa!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt