Raptähti Snoop Dogg puolustaa USA:n MM-naisia jyrkin sanakääntein – ”Säälittävät miehet eivät ole voittaneet hittoakaan”

rac

Julkaistu:

Naisten MM-kisat
Snoop Doggin mielestä Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueen pelaajille tulisi maksaa vähintään yhtä paljon kuin miehille.
Jalkapallon MM-kisoista maksettavien palkintorahojen tasa-arvo on puhuttanut naisten MM-kisojen aikana ja niiden jälkeen.

Nyt asiaan otti kantaa räppäri Snoop Dogg. Hän julkaisi Instagramissa videon, jossa kertoi näkemyksensä maailmanmestarien palkkioista suhteessa miesten maajoukkueeseen.

– Terveiset Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueelle, joka voitti neljännen maailmanmestaruutensa, hän aloitti puheensa.

– Haluan puhua siitä, että he saavat 90 000 dollaria (80 000 euroa) pelaajaa kohti. Jos miehet voittaisivat, he saisivat 500 000 dollaria (444 000 euroa) pelaajaa kohti.– Säälittävät Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkueen eivät ole ikinä voittaneet hittoakaan, eivätkä koskaan voita hittoakaan. He eivät pääse edes lohkovaiheesta jatkoon, räppäri paasaa videolla.
Snoop Doggin kannanotto on varsin suora.

– Maksakaa naisille, mitä he ansaitsevat. Heidän pitäisi saada 500 000 dollaria urheilijaa kohti, Snoop Dogg sanoo niin! Hän ilmoittaa.

Konkariräppäri korostaa videolla, että naiset ovat voittaneet jo neljä maailmanmestaruutta, eikä 90 000 dollaria ole riittävä korvaus näiden saavutusten jälkeen.

Aiemmin Snoop Doggy Doggina tunnettu Snoop Dogg, eli Calvin Broadus Jr. tunnetaan intohimoisena urheilumiehenä.

Hän on lisensoitu amerikkalaisen jalkapallon valmentaja ja on perustanut oman vähäosaisille lapsille tarkoitetun amerikkalaisen jalkapallon liigan Snoop Youth Football Leaguen.

Amerikkalaisen jalkapallon lisäksi Snoop Dogg on tuttu näky myös koripallo-, baseball-, jääkiekko- ja jalkapallo-otteluissa.

Räppäristä tuli hyvä ystävä jalkapalloilijan David Beckhamin kanssa, kun englantilainen pelasi LA Galaxyssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt