53-vuotias brassilegenda Romario löysi uuden rakkaan – poseeraa romanttisessa yhteiskuvassa 22-vuotiaan Anan kanssa

Julkaistu:

Jalkapallo
Nykyisin poliitikon uraa tekevä jalkapallolegenda Romario seurustelee 22-vuotiaan opiskelijan kanssa.
Brasilialainen jalkapallolegenda Romario, 53, seurustelee 22-vuotiaan opiskelijan Ana Karoline Nazarion kanssa. Romarion tuore valloitus on häntä 31 vuotta nuorempi.

Parin ikäeroa kuvaa hyvin, että Nazario ei ollut edes syntynyt, kun Romario voitti jalkapallon MM-kultaa vuonna 1994.

Romarion suhde ponnahti nyt julkisuuteen, kun uusi tyttöystävä julkaisi pariskunnasta yhteiskuvan:
Vuodesta 2014 lähtien Brasilian senaatissa työskennellyt Romario on tunnettu itseään nuoremmista naisista. Aiemmin hän seurusteli Dixie Prattin kanssa. Pratt oli suhteen alkaessa 19-vuotias.
Seurauraltaan Romario tunnetaan parhaiten FC Barcelonan ja PSV Eindhovenin riveistä. Maailman kuuluisimpien jalkapalloilijoiden joukkoon brassi nousi 1994 Yhdysvalloissa pelatuissa jalkapallon MM-kisoissa.

Kisat olivat jättimenestys sekä Brasilialle että Romariolle. Hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi ja Brasilia voitti historiansa neljännen maailmanmestaruuden.

Romario on ollut naimisissa kolme kertaa ja hänellä on yhteensä kuusi lasta neljän eri naisen kanssa. Romarion vanhin lapsi Romarinho, 25, on isänsä uutta tyttöystävää kolme vuotta vanhempi.

Romarinho on yrittänyt rakentaa isänsä tapaan uraansa jalkapalloilijana. 1993 syntynyt Romarinho on pelannut urallaan muutaman ottelun Brasilian Serie A:ta ja Serie B:tä. Romarinho on myös pelannut Brasilian alasarjoissa ja Japanin kakkosliigassa.

Lapsista nuorin on downin syndroomaa sairastava 14-vuotias Ivy Faria.

Romario poseeraa nuorimman tyttärensä Ivyn ja tyttöystävänsä kanssa:
Romario ja hänen kaikki neljä tytärtään Danielle, Monica, Isabella ja Ivy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt