Atletico Madrid syyttää FC Barcelonaa vehkeilystä, supertähti Griezmann sai kovan ukaasin – ”Hänen täytyy ilmaantua paikalle”

Julkaistu:

La Liga
Atletico Madrid syyttää perjantaina julkaisemassaan tiedotteessa FC Barcelonan ja Antoine Griezmannin sopineen ranskalaistähden uudesta osoitteesta jo maaliskuussa.
Atletico Madridin nettisivuillaan julkaisemassa tiedotteessa seura kertoo, että se sai tietää Barcelonan ja Griezmannin välisestä sopimuksesta toukokuussa, sen jälkeen kun Griezmann oli kertonut madridilaisseuran johdolle päättäneensä jättää Atleticon kauden päättyessä.

– Atletico Madrid sai selville, että FC Barcelona ja pelaaja olivat päässeet yhteisymmärrykseen maaliskuussa, ja neuvotteluja sopimuksen ehdoista oli käyty helmikuun puolesta välistä.

Espanjalaisten urheilujulkaisujen ykkösuutiseksi nousseessa tiedotteessa Atletico kritisoi voimakkain sanoin sekä Griezmannin että kesken kauden kriittisimpien vaiheiden ranskalaisen kanssa neuvotelleen FC Barcelonan toimintaa.

– FC Barcelonan toiminta rikkoo pelaajaneuvotteluilta suojatuksi tarkoitettua aikaa ja venyttää urheilun perustavia pelisääntöjä.

FC Barcelonan presidentti Josep Maria Bartoleum kielsi aiemmin kesäkuussa seuransa yhteydenpidon ranskalaiseen tähtipelaajaan, mutta paljasti perjantaina lehdistötilaisuudessa Atleticon ja Barcelonan toimitusjohtajien tavanneen torstaina ja keskustelleen Griezmannin tilanteesta.

– Barcelonan toimitusjohtaja Oscar Grau ja Atletico Madridin toimitusjohtaja Miguel Angel Gil Marin tapasivat Madridissa. Griezmann on meitä kiinnostava pelaaja, Bartoleum totesi FC Barcelonan nettisivujen mukaan.

Atleticon tiedotteen mukaan Grau sanoi toivovansa, että FC Barcelona voisi maksaa heinäkuun alussa 200 miljoonasta 120 miljoonaan laskeneen ulosostohinnan siirretysti.

– Atletico Madridin vastaus oli tietenkin kielteinen, sillä uskomme FC Barcelonan ja pelaajan käyttäytyneen epäkunnioittavasti Atletico Madridia ja sen kannattajia kohtaan, tiedotteessa todetaan.

Atletico kertookin muistuttaneensa Griezmannia ja tämän tiimiä ranskalaisen velvollisuuksista.

– Sopimusehtojen mukaisesti hänen täytyy ilmaantua paikalle seuran tiloihin sunnuntaina aloittaakseen valmistautumisen kauteen joukkuekavereidensa kanssa.

Griezmann teki Atleticon kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen edellisenä vuonna. Ranskalainen hyökkääjä on ollut huhujen mukaan jo pitkään Barcelonan tähtäimessä.