Jalkapallo

Se on siellä! Teemu Pukki nousi maalipörssin kärkeen Englannissa

Julkaistu:

jalkapallo
Teemu Pukki nousi maalipörssin piikkipaikalle.
Norwichin Teemu Pukki iski perjantai-iltana kauden 16. maalinsa Englannin Championshipissa. Pukki osui Jamal Lewisin alustuksesta, kun ottelua Birminghamia vastaan oli pelattu 13 minuuttia.

Pukki nousi samalla Championshipin maalipörssin jaetulle kärkipaikalle. Suomen maajoukkuehyökkääjä on tasoissa Aston Villan Tammy Abrahamin ja Sheffield Unitedin Billy Sharpin kanssa.

Tykkikautta pelaava 28-vuotias Pukki on hurjan vireensä ansiosta ollut myös siirtospekulaatioiden keskellä. Viime vuosikymmenellä maaleja Englannin kentillä mättänyt Mikael Forssell hehkutti Pukkia torstaina Urheilugaalassa.

– Se on mahtavaa. Olen niin onnellinen Teemun puolesta. Englantiin pääseminen ei ensinnäkään ole helppoa. Siellä kun tekee tuhoja, kiinnostus lisääntyy. Väitän, että Teemu on aika lähellä Valioliigaa. Siellä on varmasti kiinnostusta häntä kohtaan, Forssell sanoi IS:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikka Pukki ei vaihtaisi seuraa, hän saattaa joka tapauksessa olla valioliigapelaaja ensi kaudella. Norwich taistelee tiukasti sarjanoususta.

Pukin tuorein maali:
Jos video ei näy, katso se tästä.

Vieraiden Che Adams tasoitti tilanteeksi 1–1 vain minuutti Pukin osuman jälkeen. Norwich paineli kuitenkin Mario Vrancicin ja Tom Trybullin kahdella pikamaalilla nopeasti 3–1-johtoon.

Norwich voitti ottelun samoin lukemin.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt