Jalkapallo

Diego Maradona jälleen sairaalassa – jalkapallolegenda joutuu leikkaukseen verenvuodon takia

Julkaistu:

Argentiina
Lähde kertoo, että entinen huippupelaaja on kärsinyt tyrästä johtuvasta verenvuodosta.
Argentiinalainen jalkapallolegenda Diego Maradona on saapunut sairaalaan leikattavaksi Buenos Airesissa, kertoo sisäpiirilähde.

Maradonan, 58, terveysongelmat nousivat otsikoihin jo aiemmin tässä kuussa, kun hän kävi samalla klinikalla ja rutiinitarkastuksessa löytyi verenvuoto.

– Kyse on tyrästä johtuvasta verenvuodosta. Se ei ole lainkaan mutkikasta. Tämän myötä hän toivoo ratkaisevansa osan vaivoista, joita hänellä tavallisesti on, lähde sanoo.

Päihteiden siivittämästä elämästään tunnettu Maradona on vuosien varrella ollut hoidettavana eri vaivojen vuoksi. Esimerkiksi vuonna 2004 Maradona joutui sairaalaan kokaiinin käyttöön liittyneiden, vakavien sydänoireiden vuoksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viime vuonna Venäjällä järjestettyjen jalkapallon MM-kisojen aikana Maradonan nähtiin nukahtavan stadionin vip-aitioon kesken Argentiinan ja Nigerian välisen ottelun.

Kuluneina kuukausina Meksikon kakkossarjassa pelaavan Dorados de Sinaloan leivissä työskentelevän Maradonan on nähty kävelevän kainalosauvoilla polvivaivojen vuoksi.

Lähde: Reuters