Jalkapallo

Liikemies silpoi nuoren brasilialaisjalkapalloilijan julmasti – nyt ilmeni tökerö poliisin harhautusyritys

Julkaistu:

jalkapallo
Daniel Correan murhan tutkinnassa tapahtui uusi käänne.
Jalkapalloilija Daniel Correan julma murha järkytti Brasiliaa lokakuun lopussa. Maineikkaan Sao Paulon lainapelaajana Sao Bentossa pelannut Correa tapettiin ilmeisesti salasuhteen vuoksi.

Yksityiskohdat pelikentillä nimellä Daniel tunnetun pelaajan murhasta ovat karmivia. Hänen päänsä oli liki kokonaan irti ruumiista ja sukupuolielimet silvottu kokonaan irti. Pelaaja löydettiin pusikosta.

Liikemies Edison Brittes junior on tunnustanut 24-vuotiaan Correan murhan.

38-vuotias liikemies on kertonut puolustuksekseen useita eri versioita. Ensimmäisenä julkisuuteen tuli viime viikolla tarina, jonka mukaan Edison löysi pelaajan vaimonsa kimpusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Edisonin mukaan Daniel yritti raiskata hänen vaimonsa.

– Jouduin murtamaan makuuhuoneeni oven. Kun avasin oven, hän oli vaimoni kimpussa ja vaimoni huusi apua. Eikä hän ollut vain vaimoni. Minulle hän oli kuin kuka tahansa brasilialainen nainen. Se olisi voinut olla sinun vaimosi, siskosi tai tyttäresi, Edison kertoo uutispalvelu UOL:n julkaisemalla videolla.

Edison kertoi menettäneensä itsehillintänsä, ja se ajoi veritekoon. Selitys on murentunut päivä päivältä pahemmin.

Ensin maanantaina kävi ilmi, että Daniel oli lähettänyt ystävilleen WhatsApp-viestipalvelun välityksellä kuvia itsestään sängyssä Edisonin vaimon kanssa.

Kuvissa pelaaja irvailee kameralle ja nainen näyttää nukkuvan vierellä.


Daniel oli ilmeisesti pariskunnan talossa perheen tyttären Allanan 18-vuotispäivillä. Osana WhatsApp-viestinvaihtoa pelaaja rehenteli ystävälleen vievänsä ”synttärisankarin äidin” sänkyyn.

Yritti ensin harhauttaa poliisia

Tapauksessa sattui tiistaina uusi käänne. Kävi ilmi, että ennen murhan tunnustamista Edison yritti toisenlaista temppua.

Espanjalaislehti Marcan mukaan brasilialainen uutispalvelu UOL julkaisi nauhoitteen, jolla Edison yritti harhauttaa virkavaltaa.

Ennen Danielin murhan tunnustamista hän nauhoitti viestin, jolla ylistää pelaajaa ja väittää tämän lähteneen tyttärensä juhlista elossa.

– Hän tuli todella kaukaa vain tyttäreni synttärien vuoksi. Hän oli meille erittäin tärkeä ihminen, Edison sanoo nauhalla, joka on nauhoitettu Danielin murhan julkitulon jälkeen mutta ennen murhan tunnustamista.

– Allana on täysin järkyttynyt. Hän on niin hyvä ystävä, että Daniel tuli vain hänen vuokseen juhliin.

Myöhemmin tytär kertoi, että hän oli tuntenut pelaajan vain alle vuoden, eikä häntä ollut kutsuttu syntymäpäiville. Samalla nauhalla isä väittää pelaajan lähteneen kotoaan – eikä mainitse sanaakaan vaimostaan.

– Hän lähti. Hän käveli ulos, Edison sanoo.

Virkavalta ei langennut liikemiehen nauhoitukseen, ja myöhemmin liikemies tunnusti murhanneensa pelaajan.