Jalkapallo

DW: Saksan ex-kapteeni Ballack ihmettelee, että päävalmentaja Löw säilytti työnsä

Julkaistu:

jalkapallo
Ex-kapteeni odotti, että Löw olisi eronnut MM-fiaskon jälkeen.
Saksan jalkapallomaajoukkueen entinen kapteeni Michael Ballack ihmettelee Deutsche Wellen haastattelussa, että päävalmentaja Joachim Löw säilytti työpaikkansa viime kesän MM-kisafiaskon jälkeen. Saksa puolusti viime kesän MM-kisoissa mestaruutta, mutta ei päässyt jatkoon alkulohkostaan.

– Monien muiden tavoin minut yllätti, että hän sai pitää työnsä. Hän on työskennellyt pitkään joukkueen kanssa. Joskus homma ei vain toimi, jos sama ihminen on näin pitkään samassa joukkueessa, Ballack sanoi.

Ballackin mukaan Löwin olisi itse pitänyt vetää johtopäätökset MM-kisojen jälkeen. Löw teki 2022 ulottuvan jatkosopimuksen ennen MM-kisoja toukokuussa.

– Oli täysin selvää, että osa pelaajista ei ollut parhaimmillaan. Ja jo ennen kisoja saattoi nähdä, että kaikki pelipaikat eivät olleet optimaalisesti miehitettyjä. Siksi vastuullisten pitäisi harkita, onko Löw edelleen oikea mies työhönsä, Ballack sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ballack kuului Saksan kantaviin voimiin koko viime vuosikymmenen ajan. Hän pelasi 98 maaottelua ja teki niissä 42 maalia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt