Maajoukkuefutari oli joutua Genovan siltaturman uhriksi – lähetti raivokkaan viestin: ”Tämä on vastenmielistä!” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Maajoukkuefutari oli joutua Genovan siltaturman uhriksi – lähetti raivokkaan viestin: ”Tämä on vastenmielistä!”

Domenico Criscito oli auton kyydissä romahtaneella sillalla vain minuutteja aiemmin.

Domenico Criscito pelaa Genoassa toista kertaa urallaan.

14.8.2018 21:53

Italian Serie A:ssa pelaavan Genoan pelaaja Domenico Criscito, 31, paljasti omalla Instagram-tilillään, että hän oli ollut vain kymmenen minuuttia aiemmin Genovan moottorisillalla ennen tämän romahtamista. Asiasta uutisoi Daily Mail-lehti.

Criscito istui auton kyydissä matkustajana ja oli kuvannut videon rankkasateesta sillalla, jonka hän julkaisi Instagram-tilillään.

– Kirjoitan tämän viestin kaikille, jotka ovat olleet huolissaan minusta ja perheestäni. Olemme kunnossa, vaikka ylitimme sillan tasan kymmenen minuuttia ennen kuin se romahti, Criscito kirjoittaa tilillään.

– Ajatukseni ovat uhrien perheiden luona. Ei ole mahdollista, että moottorisilta romahtaa tuolla tavalla – se ei ole mahdollista!

Italian maajoukkueessa 19 ottelua urallaan pelannut Criscito on huolissaan kotimaansa tilasta.

– Meidän pitää tehdä jotain tälle maalle, ihmiset pakenevat täältä tällaisten asioiden takia. Me tarvitsemme turvallisuutta, tarvitsemme jonkun, joka tekisi jotain. Tämä on vastenmielistä!

Noin 80 metriä pitkä moottorisilta romahti paikallista aikaa aamupäivästä. Silta romahti noin 50 metrin korkeudessa. Toistaiseksi viranomaiset ovat vahvistaneet 20 ihmisen kuolleen ja 16 loukkaantuneen.

Italiassa romahti silta viimeksi vuonna 2017. Tuolloin kolme ihmistä kuoli turmassa.

Genoa julkaisi tiistaina Twitterissä tiedotteen, jonka mukaan edustusjoukkueen iltapäiväharjoitukset olivat peruuntuneet turman takia.

Genoa pelaa tulevan kauden avausottelun sunnuntaina A.C. Milania vastaan. Criscito on pelannut urallaan Genoan lisäksi Juventuksen ja Pietarin Zenitin riveissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?