Suomen naisten maajoukkueelle isoja takaiskuja ennen viimeisiä MM-karsintaotteluja – kaksi maalivahtia loukkaantui

Julkaistu:

Jalkapallo
Päävalmentaja Anna Signeul joutuu miettimään valintojaan Espanja- ja Itävalta-peleihin.
Suomen naisten maajoukkue koki viime viikolla kaksi isoa takaiskua. Elo-syyskuun vaihteessa pelattavista MM-karsintaotteluista Espanjaa ja Itävaltaa vastaan puuttuu kaksi maalivahtia.

Suomen ykkösmaalivahdin Tinja-Riikka Korpelan käsi murtui perjantaina seurajoukkueensa norjalaisen Vålerengan harjoituksissa.
Korpelan lisäksi sivuun joutui kämmenmurtuman vuoksi myös Kreeta-Liisa Yli-Säntti. Ruotsin Damallsvenskanissa LB07:ssa pelaavan Yli-Säntin käsi vaatii Sydsvenskanin mukaan leikkausta ja hänen kautensa on ohi.

Korpelan ja Yli-Säntin loukkaantumiset tarkoittavat sitä, että Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul joutuu valitsemaan kaksi muuta maalivahtia joukkueeseen Espanja- ja Itävalta-otteluihin. Korpelan ollessa sivussa ykkösvahdin paikan ottanee 61 maaottelun kokemuksella Minna Meriluoto. Myös Hongan Paula Myllyoja saanee kutsun.

Kolmanneksi maalivahdiksi on tyrkyllä Norjassa pelaava Siiri Välimaa, ellei Sigeneul päädy johonkin Naisten liigassa pelaavaan vaihtoehtoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt