Naisten maajoukkuehyökkääjä yhdistetty suurseura PSG:hen - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Naisten maajoukkuehyökkääjä yhdistetty suurseura PSG:hen

Ranskalais- ja ruotsalaismediassa Linda Sällströmiä viedään PSG:hen.

Linda Sällströmin nimi on yhdistetty suurseura PSG:hen.­

13.7.2018 8:09

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueessa 85 ottelua pelannut ja 35 maalia tehnyt Linda Sällström on yhdistetty Ranskan suurseura PSG:hen. Ranskassa Sällströmin mahdollisesta siirrosta pariisilaisseuraan kertoi ensimmäisenä RMC Sportin toimittaja Loic Tanzi.

Ruotsissa puolestaan Sällströmin siirrosta spekuloi Skånska Dagbladet. Ilta-Sanomat yritti tavoittaa suomalaishyökkääjää torstaina.

Sällström on yksi Suomen kaikkien aikojen maajoukkuepelaajista. Perjantaina 30 vuotta täyttänyt hyökkääjä on pelannut Suomen maajoukkueessa 85 ottelua, joissa hän on tehnyt 35 maalia. Maalimäärä on kolmanneksi eniten Suomen historiassa Laura Österberg Kalmarin (41 maalia) ja Sanna Talonen-Torstenssonin (36) jälkeen.

Ruotsissa Vittsjö GIK:ssa pelaava Sällström on Korson Palloseuran kasvatti. Hän on Suomessa edustanut lisäksi toista vantaalaisseuraa Tikkurilan Palloseuraa. Ruotsissa suomalaishyökkääjä on pelannut Vittsjön lisäksi Djurgårdenissa ja Linköpings FC:ssä.

Suurseura PSG sijoittui Ranskan pääsarjassa keväällä toiseksi Olympique Lyonin jälkeen. Se on mukana tällä kaudella naisten Mestarien liigassa.

Aiemmin kesällä varmistui toisen suomalaispelaajan siirtyminen eurooppalaiseen suurseuraan, kun Adelina Engmanin sopimus Englannin mestarijoukkue Chelsean kanssa julkistettiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?