Nyt se on varmaa: Cristiano Ronaldo siirtyy Juventukseen! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Nyt se on varmaa: Cristiano Ronaldo siirtyy Juventukseen!

Kesän puhutuin futissiirto varmistui.

Cristiano Ronaldo on jatkossa Juventuksen pelaaja.

10.7.2018 18:49

Espanjalaisjätti Real Madrid vahvistaa Twitter-tilillään ja verkkosivuillaan, että huippuhyökkääjä Cristiano Ronaldo siirtyy torinolaiseen Juventukseen.

Real Madrid vahvisti tiedotteessaan hyväksyneensä Juventuksen tarjouksen. Perinteikäs madridilaisseura antoi kiitokset portugalilaispelaajalle, joka ehti edustaa Realia yhdeksän vuotta.

– Real Madrid haluaa ilmaista kiitollisuutensa pelaajalle, joka on osoittanut olevansa maailman paras ja joka on ollut mukana yhdessä seuramme ja kansainvälisen jalkapallon upeimmista ajanjaksoista, tiedotteessa luki.

– Real Madridille Cristiano Ronaldo on aina yksi suurista esikuvista. Hän on ainutlaatuinen roolimalli tuleville sukupolville.

Espanjalaisen El Mundon mukaan Juventus maksaa 33-vuotiaasta portugalilaisesta 105 miljoonaa euroa. Ronaldon sopimus on tietojen mukaan nelivuotinen, jonka aikana hyökkääjä tienaa verojen jälkeen 120 miljoonaa euroa.

Ronaldoa, 33, on pidetty jo pitkään yhtenä maailman parhaimmista jalkapalloilijoista. Real yritti pitää kultakimpaleestaan kiinni viimeiseen asti, mutta edes ehdotukset palkankorotuksesta eivät saaneet arvonsa tuntevaa Ronaldoa jäämään madridilaisseuraan.

Ronaldon mukaan hän ei kokenut enää tällä kaudella seurajohdon arvostavan häntä tarpeeksi.

Ronaldo siirtyi Real Madridiin Manchester Unitedista vuonna 2009. Hän teki madridilaisseuran paidassa peräti 451 maalia 438 ottelussa. Hyökkääjä saavutti espanjalaisseuran väreissä 16 titteliä, joista viimeisimpänä tänä keväänä Mestarien liigan voiton.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?