Teemu Pukin joukkueen surkealla loppukaudella ikävä seuraus – peräti 40 000 oluttölkkiä täytyy hävittää

Julkaistu:

Jalkapallo
Tanskan jalkapalloliigassa toiseksi sijoittuneelle Bröndbylle ehdittiin valmistaa jo mestaruusoluet.
Tanskan jalkapalloliiga päättyi maanantaina Tim Sparvin, Kaan Kairisen ja Markus Halstin edustaman Midtjyllandin mestaruusjuhliin. Herningiläisseura nousi seurahistoriansa toiseen mestaruuteen voittamalla viisi viimeistä otteluaan.

Suomalaispelaajien Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustaman Bröndby IF:n kauden päätös oli synkkä. Se oli kiinni mestaruudessa vielä muutama kierros ennen loppua, mutta jäi voitoitta neljässä viimeisessä ottelussaan ja taipui lopulta neljän pisteen erolla toiseksi.

Bröndbyä sponsoroiva olutmerkki oli kuitenkin jo ehtinyt varustautua todennäköisiltä vaikuttaneisiin mestaruusjuhliin. Se oli nimittäin valmistanut peräti 40 000 oluttölkkiä, joiden kylkeen oli painettu mestaruustekstit.

– Niiden tuotanto aloitettiin jo 40 päivää sitten. Teemme niin aina, kun joku sponsoroimistamme jalkapallojoukkueista on kiinni mestaruudessa, olutpanimon edustaja Peter Giacomello kommentoi Aftonbladetille.

Kyse ei siis ollut täysin poikkeuksellisesta katastrofista. Giacomello kertoi kuitenkin olevansa ärsyyntynyt, että tieto tarpeettomiksi käyneistä erikoisoluista levisi julkisuuteen.

Aftonbladetin mukaan tölkit aiotaan nyt hävittää.

Etenekin Bröndbyn kannattajille mestaruuden menettäminen oli jättipettymys, sillä seura juhli Tanskan mestaruutta viimeksi keväällä 2005.

Neljä kautta Bröndbytä edustanut Teemu Pukki jätti seuran kauden päätteeksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt