Jalkapallo

Nyt löytyi erikoinen majoitusratkaisu Venäjän MM-kisoihin – GAZ-66 on kokeilunhaluisen Hilton: ”Vessaa ei ole, mutta netti on”

Julkaistu:

MM-futis
Jalkapallon MM-kisoihin matkustaville turisteille on tarjolla monenlaista majoitusta. Kaikki vaihtoehdot eivät ole perinteisimmästä päästä.
Jalkapallon MM-kisoihin suuntaavat kisaturistit joutuvat tuskailemaan majoituksen ja sen korkeiden hintojen kanssa.

Moskovan ja Pietarin rinnalle löytyy vaihtoehtoja vaikkapa Nizhni Novgorodista, joka on yksi MM-kisojen pelipaikkakunnista.

Mikäli vaatimattomampi majoitus kelpaa, seikkailuhenkisille on Nizhni Novgorodissa tarjolla eksotiikkaa maaseudun rauhassa. Saksalaisen n-tv-uutiskanavan toimittajan Katrin Scheibin mukaan kaupungissa voi nimittäin yöpyä vanhassa neuvostoarmeijan kuorma-autossa.

Scheib kertoi majoitusvaihtoehdosta Twitter-tilillään. Auto on esillä myös airbnb-palvelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Venäjällä työskentelevän toimittajan mukaan futiksen MM-majoitusta on tarjolla GAZ-66-ajoneuvossa. Se on neuvostoliittolaisen Gorkin autotehtaan valmistama maastokuorma-auto.

– Vuokraajan mukaan siihen mahtuu neljä yöpyjää. Vessaa ei ole, mutta netti on, Scheib kirjoitti kuvan yhteydessä.
Scheibin mukaan hinta kuorma-automajoituksesta on 112 euroa per yö.

Ylellisyyksistä ei kannata unelmoida, mutta ilmoituksen mukaan kuorma-autosta löytyy sähköt, Wifi ja siinä voi yöpyä neljä henkilöä samanaikaisesti.

Jaetut pesutilat löytyvät viereisestä talosta.

Korkea hintataso

Lasten kanssa matkustavien kannattaa katsella majoitusta muualta, sillä majoituksen turvallisuudesta ja sopivuudesta voi keskustella.

Hotellien hinnat ovat nousseet ympäri maata MM-kisojen ajaksi, ja kisaturistit voivat joutua pulittamaan pitkän pennin yhden yön majoituksesta. Monissa pelikaupungeissa hotelliyön hinta pelipäivänä voi nousta moninkertaiseksi normaalihinnoista, kertoo The Telegraph.

Arvioiden mukaan Venäjän MM-kisojen aikaan maahan matkustaa noin 1,5 miljoonaa turistia.

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat alkavat Venäjällä 14. kesäkuuta. Kisojen loppuottelu pelataan 15. heinäkuuta. Jalkapallon MM-kilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa Venäjällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt