Jalkapallo

Sergei Eremenko siirtyi lainalle Moskovan Spartakiin latvialaisseurasta

Julkaistu:

JALKAPALLO
Sergei Eremenko siirtyi lainalle Venäjän suurseuraan.
Toisen polven jalkapalloilija Sergei Eremenko on lainattu Venäjän pääsarjaseura Moskovan Spartakiin. Lainasopimus ulottuu kuluvan vuoden loppuun.

Spartakin venäjänkielisten verkkosivujen mukaan Eremenko on lainattu latvialaisesta pääsarjaseura Spartak Jurmalasta. Eremenko pelasi vielä syksyllä Sveitsissä FC Baselin juniorijoukkueessa. Österbottens Tidningenin mukaan sveitsiläisseuran verkkosivuilla oli viime viikolla hetken aikaa uutinen, jossa kerrottiin Eremenkon tehneen kolmevuotisen sopimuksen latvialaisseuran kanssa. Uutinen oli tosin kadonnut pari tuntia julkaisun jälkeen.

Sergei Eremenko on FF Jaron kasvatti ja on pelannut seuran riveissä myös Veikkausliigassa. Eremenko siirtyi kesken toissa kauden FC Baseliin Jarosta.

Eremenkon isä Alexei pelasi pitkään Suomessa Jarossa ja HJK:ssa. Pelaajauransa jälkeen hän valmensi Suomessa JBK:ta ja Jaroa. Hän on valmentanut myös Suomessa poikien ikäkausimaajoukkuetta ja ulkomailla Shahter Karagandya ja Piunik Jerevania.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sergei Eremenko isoveljet Alexei jr. ja Roman ovat myös tunnettuja jalkapalloilijoita. Alexei jr. on lopettanut pelaajauransa ja Roman kärsii tällä hetkellä kahden vuoden pelikieltoa, jonka hän sai jäätyään kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä.