Jalkapallo

Lappeenrantalaisseura haastaa HJK:n Suomen cupissa – ”Uskon vahvasti yllätykseen”

Julkaistu:

Suomen cup
Lappeenrantaa ei tunneta jalkapallokaupunkina. Jos se on PEPOsta kiinni, tilanne voi jokin päivä olla toinen.
Kunnianhimoinen seura selvisi ensimmäistä kertaa nykymuotoisen Suomen cupin lohkovaiheeseen.

PEPOn debyytti cupin lohkovaiheessa ei voisi olla vaikeampi. Vastaan tulee puolustava Veikkausliigan ja cupin mestari HJK.

– Tämä on hieno mittari meidän pelaajillemme ja koko joukkueelle. Ottelu Helsingissä on meille ensimmäinen kerta tänä vuonna isolla kentällä, mutta olemme hallissa valmistautuneet eri osa-alueita kattaneilla harjoituksilla, valmentaja Mika Heino kertoi.

Heinolla ja hänen suojateillaan on hieman hampaankolossa, sillä PEPO taisteli viime kaudella viimeiselle kierrokselle saakka paikasta Ykkösen nousukarsintoihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Paikka meni lopulta HJK:n farmiseuralle Klubi 04:lle. Alkavaa kautta kohden joukkuetta on vahvistettu, ja Heino uskoo omiinsa.

– Meillä on nyt parempi ryhmä kuin viime kaudella. Jos viime kauden jengi pelaisi tätä ryhmää vastaan, se olisi helisemässä.

Nimekkäin vahvistus on Veikkausliigan seurojenkin kiikarissa ollut toppari Alieu Ceesay. 195-senttinen gambialainen valittiin viime kaudella Kakkosen B-lohkon parhaaksi puolustajaksi. Hän edusti karjaalaista BK-46:tta.

Lisäksi Kultsusta tuli 22-vuotias keskikenttäpelaaja Jonathan Dunyin ja PS Kemistä hyökkääjä Edwin Salazar.

– Jonathan on todella lahjakas pelaaja, ja Ceesay tuo paljon urheilullisuutta ryhmään.

Dunyinin odotetaan pelaavan HJK:ta vastaan poikkeuksellisesti topparin paikalla.

Cupin lohkovaihe on tärkeää valmistautumista PEPOlle, sillä tämän kauden ehdoton tavoite on nousta Ykköseen. Materiaalin puolesta Heino uskoo, että siihen ovat kaikki edellytykset.

– Aivan levollisin mielin lähtisin tällä ryhmällä Ykköseenkin. Uskon vahvasti yllätykseen HJK:nkin vieraana.

ISTV näyttää HJK–PEPO-ottelun Ruutu-palvelussa kello 14 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt