Jalkapallo

Naisten jalkapallomaajoukkue Israelia vastaan valittu – pelituntuman puute arveluttaa

Julkaistu:

MM-KARSINTA
Suomen naisten jalkapallomaajoukkue jahtaa MM-karsintojen kolmatta voittoaan, kun se kohtaa 22. tammikuuta Tel Avivissa Israelin. Suomi löi Israelin marraskuussa 4–0, mutta päävalmentaja Anna Signeul ennakoi vastustajan olevan nyt kovempi.

– Moni meidän pelaajistamme ei ole pelannut pitkään aikaan, itse asiassa edellisen Israel-ottelun jälkeen, joten tämä ei meidän kannaltamme ole ihanteellinen ajankohta ottelulle. Israelilaiset puolestaan ovat pelanneet koko ajan ja ovat varmasti parempia kuin edellisessä kohtaamisessamme, Signeul sanoi.

Suomen joukkueesta vain maalivahti Minna Meriluoto on sivussa loukkaantumisen takia.

– Natalia Kuikka ja Emma Koivisto ovat jälleen mukana, mutta uusia pelaajia ei sitten edellisen Israel-ottelun ole. Kaikki pelaajat Minnaa lukuun ottamatta ovat kunnossa, ja tilanne sikäli hyvä.


Suomen joukkueen pelaajista tällä hetkellä ilman seuraa ovat Koivisto, ykkösmaalivahti Tinja-Riikka Korpela, Juliette Kemppi ja Ria Öling. Tosin Kempin uusi seura julkistettaneen hetkenä minä hyvänsä. Signeulin mukaan Kempin ura on jatkumassa Norjan mestarijoukkue Lilleströmissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Signeul vahvisti myös, että Suomi kohtaa huhtikuussa Espanjan Tampereella. Kesäkuun Itävalta-peli pelataan Helsingissä kesäkuussa tyttöjen junioriturnaus Stadi-cupin yhteydessä. Ennen Espanja-ottelua Suomi lähtee Kyprokselle turnaukseen, jossa samassa alkulohkossa pelaavat Italia, Wales ja Sveitsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt