SJK:lla mahdollisuus yllätykseen islantilaisvastustajan vieraana – molempien kausi alkanut takellellen

Julkaistu:

jalkapallo
Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa Euroopan liigan avauskierroksella islantilaisen KR Reykjavikin. Seinäjokiset lähtevät otteluparin avausotteluun allaan voittoisa kenraaliottelu.
SJK peittosi maanantaina kotonaan PS Kemin, joten joukkueen pelihuumorin olettaisi olevan kunnossa. Seinäjokiset matkustivat tiistaina Islantiin valmistautumaan torstaina pelattavaan otteluun.

SJK:n Euroopan liigan avauskierroksen vastustaja KR Reykjavik on Islannin vanhin jalkapalloseura. Se on voittanut lukuisia maansa mestaruuksia mutta on tällä hetkellä Islannin pääsarjassa vasta seitsemäntenä. Joukkue on voittanut yhdeksästä ottelustaan ainoastaan kolme. Vaikka SJK:n esitykset Veikkausliigassa eivät ole olleet täyttä priimaa, niin silti viime kauden pronssimitalistilla on mainio tilaisuus tuoda ottelupari hyvistä asetelmista ensi viikon toiseen kohtaamiseen Seinäjoelle.

Vierasmaalin merkitys on luonnollisesti europeleissä suuri. SJK:n paras maalintekijä Veikkausliigassa on brittihyökkääjä Billy Ions, joka on osunut tällä kaudella kuudesti maalipuiden väliin. Häneltä on siis lupa odottaa onnistumisia Islannissakin.

Joukkueen viime kauden ykköspyssy Roope Riski myytiin Itävallan pääsarjaan, joten häntä ei nähdä SJK:n paidassa enää. Alkukauden hän pelasi Saksan kolmosliigassa.

SJK:n ja KR Reykjavikin välisen otteluparin voittaja saa seuraavalla karsintakierroksella vastaansa joko israelilaisen Maccabi Tel Avivin tai Tiranan Albaniasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt