Lionel Messi haukkui erotuomarit – jopa neljän ottelun pelikielto uhkaa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Lionel Messi haukkui erotuomarit – jopa neljän ottelun pelikielto uhkaa

Lionel Messiä odottaa pelikielto.

Julkaistu: 28.3.2017 10:13

Argentiinalainen supertähti menetti hermonsa MM-karsintaottelussa.

Argentiinalaistähti Lionel Messiä odottaa jopa neljän ottelun pelikielto hänen solvattuaan erotuomareita MM-karsintaottelussa.

Raporttien mukaan Messi kiroili viime torstaina pelatun Argentiina–Chile-ottelun erotuomareille, Marcelo Vangasselle ja Dewson Silvalle. Barcelonan tähtihyökkääjä oli turhautunut läpi ottelun, mutta onnistui tekemään 1–0-voitto-osuman rangaistuspotkusta.

Hän ei kätellyt erotuomareita ottelun lopussa ja haukkui näitä kirosanojen säestämänä.

Argentiinalainen radiokanava Radio La Red uutisoi ottelun jälkeen, että tapaus ei ollut alkuperäisessä erotuomarin raportissa, mutta se lisättiin siihen jälkeenpäin.

Argentiinalainen La Nacion uutisoi tiistaina, että kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa tutkii tapauksen ja että Messiä odottaa 2–4 ottelun pelikielto.

Fifan vastaanottama raportti:

Los argumentos de la FIFA para sancionar de oficio a Lionel Messi tras el partido con Chile https://t.co/axps28sTEx— Jose Luis González (@JoseLuisgonzz) March 28, 2017

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Messiltä on vaarassa jäädä väliin tiistaina pelattava MM-karsintaottelu Boliviaa vastaan. Argentiina on tällä hetkellä kolmantena Etelä-Amerikan karsintalohkossa pisteen Uruguayta ja kahdeksan pistettä Brasiliaa perässä.

Se on kuitenkin vain pisteen Kolumbiaa ja kaksi pistettä Ecuadoria ja Chileä edellä. Neljä joukkuetta menee suoraan vuoden 2018 MM-kisoihin. Viidenneksi sijoittunut joukkue pelaa jatkokarsinnan Oseanian joukkuetta vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?