”Muovipussipoika” ei päästänyt irti Lionel Messistä – video tapaamisesta sulattaa sydämen - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

”Muovipussipoika” ei päästänyt irti Lionel Messistä – video tapaamisesta sulattaa sydämen

Kuusivuotiaan Murtaza Ahmadin suurin unelma tuli toteen.

Vielä tammikuussa Murtaza Ahmadi piti päällään itse askartelemaansa Messin pelipaitaa. Vajaa vuosi myöhemmin hän tapasi idolinsa.

14.12.2016 12:21

Viisivuotiaasta afgaanipojasta Murtaza Ahmadista tuli internet-sensaatio viime tammikuussa. Maaseudulla asuva poika oli toivonut lempipelaajansa, Barcelonan Lionel Messin pelipaitaa jo jonkin aikaa, mutta perheellä ei ollut sellaiseen varaa.

Pikkufani räätälöi itse muovikassista sinivalkoisen Argentiinan pelipaidan, jonka selässä luki Messi. Kuva paitaa kantavasta pojasta levisi nopeasti netissä.

Muovipussipaita teki viisivuotiaasta Messi-fanista kuuluisan.

Poika sulatti myös viisi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valitun Messin sydämen. Unicefin lähettiläänä toimiva huippuhyökkääjä lähetti pojan löydyttyä tälle ja tämän perheelle paketin.

Murtaza Ahmadi sai viimein oikean Messi-pelipaidan nimikirjoituksella. Paketissa oli myös muutama lisäpaita.

Murtaza Ahmadi sai Messiltä lahjoituksena pelipaidan nimikirjoituksella.

Nyt pikkufanin suuri unelma on toteutunut, kun hän pääsi tapaamaan sankarinsa. Barcelona pelasi tiistaina harjoitusottelun qatarilaista Al Alhia vastaan. Kuusi vuotta täyttänyt Ahmadi oli kutsuttu otteluun saattamaan Messi kentälle.

Hän sai myös asettaa pallon keskiympyrään ottelun alkaessa.

Pieni fani ei päästänyt irti idolistaan missään tilanteessa.

ESPN:n julkaisemalla videolla näkyy, kuinka poika halaa idoliaan pelaajatunnelissa. Kohtaaminen on niin tärkeä, että Ahmadi ei halua päästää idoliaan silmistään hetkeksikään.

Video of the day: When 6 year old Murtaza Ahmadi finally met his idol Lionel Messi and didn't want to leave him ❤️ pic.twitter.com/3qIHcJNBdh— Football Funnys (@FootballFunnys) December 14, 2016

Jos video ei näy, katso se täältä.

Kun Barcelonan joukkue asettuu ryhmäkuvaan, poika juoksee mukaan Messin viereen. Pelaajat eivät häiriintyneet, vaan Messin ja Luis Suarezin nähdään naureskelevan pikkupojan innokkuudelle erotuomarin kantaessa pikkufanin pois kentältä.

Pikkufani pääsi mukaan Barcelonan joukkuekuvaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?