Alexei Eremenko sai yllätyspotkut - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Alexei Eremenko sai yllätyspotkut

Alexei Eremenko seniorin aika FF Jaron päävalmentajana on ohi.

Alexei Eremenko senior ei jatka enää Jaron päävalmentajana.

10.6.2016 14:30

Jalkapallon Ykkösessä pelaava FF Jaro on tiedottanut, että se on vapauttanut päävalmentaja Alexei Eremenko seniorin tehtävistään. Seuran julkaiseman tiedotteen mukaan urheilulliset tavoitteet eivät ole toteutuneet, ja oli muutoksen aika.

– Jaro kiittää Eremenkoa monivuotisesta ja kehittävästä yhteistyöstä sekä toivottaa menestystä tuleviin haasteisiin, seura kertoo tiedotteessa.

Eremenkon korvaa Niklas Vidjeskog. Eremenkon asema seurassa oli vaakalaudalla jo viime syksynä, kun Jaro putosi Veikkausliigasta. Hän sai kuitenkin jatkaa pestissä, mutta surkea alkukausi johti potkuihin. Jari on parhaillaan Ykkösessä sijalla yhdeksän eli putoajan paikalla.

Venäläinen Eremenko on suomalaisen jalkapallon ja Jaron legendoja. Hän muutti Suomeen vuonna 1990 juuri pelatakseen Jarossa. Hän pelasi ensimmäuisen kautensa kuitenkin 2. divisioonan OLS:ssa, koska Jaron ulkomaalaiskiintiö oli täynnä. Eremenko pelasi Jarossa 1991-94 ja nousi välittömästi Suomen kenttien ehdottomaan eliittiin.

Eremenko pelasi Jarossa myös 1995-97 sekä 2003-05. Tämän lisäksi hän edusti HJK:ta 1999-2003 ja JBK:ta 2006-09.n. Hänen poikansa Aleksei junior ja Roman ovat nousseet myöhemmin Suomen A-maajoukkueeseen. Nuorin poika Sergei pelaa Jaron edustusjoukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?