Huuhkajien molari teki historiaa – samaan ei ole pystynyt kukaan muu tällä kaudella

Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky piti Bayern Münchenin hurjan hyökkäyskaluston nollilla ensimmäisenä maalivahtina tällä kaudella.

Lukas Hradecky pelasti monta tukalaa tilannetta. Tässä hän ehtii palloon ennen Bayernin Javi Martinezia.

30.10.2015 23:32

Eintracht Frankfurtissa pelaava Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky teki tempun, johon ei kukaan muu ole tällä kaudella vielä pystynyt.

Hradecky piti Saksan suurseuran Bayern Münchenin nollilla, kun Eintracht ja Bayern pelasivat perjantai-iltana maalittoman tasapelin 0–0 Bundesliigassa.

Samalla Eintracht ja Hradecky katkaisivat Bayernin kymmenen suoran voiton sarjan Bundesliigassa.

Bayernin hyökkäys on ollut tällä kaudella vastustamaton. Bayern oli voittanut ennen perjantaita kaikki 12 Saksassa pelaamaansa ottelua, 10 Bundesliigassa ja 2 Saksan cupissa.

Se oli myrskynnyt 12 ottelussaan peräti 39 maalia eli yli kolmen ottelukohtaisella keskiarvolla. Sitten tuli Hradecky Suomesta ja sulki hanat!

Kertaalleen Bayern sai pallon Hradeckyn taakse, kun Robert Lewandowski sijoitti pallon läheltä verkkoon, kun oli pelattu 88.35. Osuma kuitenkin hylättiin paitsiona. Maalin hylkääminen oli oikea tuomio, sillä Lewandowski oli puolisen metriä paitsion puolella ottaessaan syötön haltuun.

Tasapelistä huolimatta Bayern jatkaa ylivoimaisessa sarjakärjessä. Eintracht nousi Bundesliigassa 11:nneksi ohi Darmstadtin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?