Jari Litmanen ryhtyi Veikkauksen mannekiiniksi

Aiemmin tänä vuonna yhteistyön Betssonin kanssa lopettanut Jari Litmanen vaihtoi leiriä.

Jari Litmanen ryhtyi Veikkauksen mannekiiniksi.

16.3.2015 14:30

Jari Litmanen on ryhtynyt pitkän tauon jälkeen suomalaisen rahapeliyhtiö Veikkauksen mainoskasvoksi. Veikkauksen tiedotteen mukaan Litmanen on yhtiön uusi jalkapallolähettiläs. Sopimus on kestoltaan neljä vuotta.

– Olen oikein tyytyväinen nyt solmitusta sopimuksesta. Odotan innolla tulevia vuosia ja tehtäviäni jalkapallon asiantuntijana sekä urheilun lähettiläänä Veikkauksen kanssa, Jari Litmanen sanoo Veikkauksen tiedotteessa.

Litmanen oli aiemmin Maltalla pääkonttoriaan pitävän kansainvälisen Betsson-yhtiön mainoskasvo. Litmanen ehti toimia Betssonin kansas yhteistyössä vajaat kaksi vuotta. Veikkauksen Litmanen teki edellisen kerran yhteistyötä 2000-luvun vaihteessa.

Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija Jari Litmanen, 44, ei ole toistaiseksi ilmoittanut virallisesti pelaajauransa päättymisestä. Hän on pelannut viimeiset viralliset ottelunsa vuonna 2011 HJK:ssa, kun kausi päättyi tuplamestaruuteen. Sen jälkeen Litmanen on pelannut lukuisissa hyväntekeväisyysotteluissa sekä kommentoinut kansainvälistä huippujalkapalloa Ylen tv-lähetyksissä sekä Ilta-Sanomissa.

Lisäksi Litmanen kirjoittaa parhaillaan omaelämäkertaa, jonka julkaisee kirjakustantaja Tammi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?