Jalkapallo

Seurapomo taustoitti lisää ruotslaispelaajan ikävää sairautta

Julkaistu:

JALKAPALLO
26-vuotias Rasmus Elm on menestyksekäs jalkapalloilija, mutta Kalmar FF:n kasvatilla on ollut lukuisia vastoinkäymisiä urallaan. Hän sai veritulpan pohkeeseensa jo vuonna 2007 ja joutui erikoislääkitykseen.

Kesällä 2013 veritulppa uusiutui ja keskikenttämies joutui pitämään pitkän tauon. Verenohennuslääkkeet auttoivat miehen takaisin pelikuntoon ja hän pystyi palaamaan kentälle. Ja millä tavalla: TsSKA voitti mestaruuden toisen kerran peräkkäin ja Elm valittiin sarjan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Ruotsalaisen vaikeudet ovat jatkuneet tänä syksynä. Tällä kertaa syynä on krooninen vatsasairaus, joka on estänyt harjoittelun ja pelaamisen moskovalaisseuran paidassa Roman Eremenkon kanssa. Ruotsalaismedian mukaan Elm kärsii ohutsuolen tulehduksesta, joka aiheuttaa kivuliasta verenvuotoa.

Elmiä hoidettiin ensin Moskovassa, mutta nyt häntä yritetään parantaa Ruotsissa.

TsSKA:n puheenjohtaja Jevgeni Giner on huolissaan pelaajansa tulevaisuudesta.

- Minulle on kerrottu, että maailmassa on kymmenen pelaajaa, jotka kärsivät tästä sairaudesta ja yhdeksän heistä ei pysty enää pelaamaan, Giner sanoi Moskovskij Komsomolets -lehdelle.

- Heti kun hän kuormittaa kehoaan, verenvuoto alkaa. On mahdollista, että hän joutuu lopettamaan jalkapallon kokonaan, Giner arvioi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt