Jalkapallo

Kasper Hämäläisellä isot odotukset uudelle luotsilleen

Julkaistu:

Suomen A-maajoukkueen luottopeluri Kasper Hämäläinen sai uuden valmentajan puolalaisseuraansa Lech Poznańiin juuri ennen maaottelutaukoa.
Färsaaret-ottelu jäi ikävästi Hämäläiseltä väliin pienen alkulämmittelyssä esiintyneen nivusvaivan takia. Tositoimet odottavat kuitenkin taas Puolassa, kun lauantaina vastaan asettuu Jagiellonia Bialystok.
 
- Vaikka pelit eivät olekaan sujuneet odotetusti, niin sarjassa meillä ei ole eroa kärkeen kuin viisi pistettä. Toivottavasti kaikki lähtee hyvin käyntiin uuden luotsin kanssa. Yleensä valmentajavaihdos tuo hyvän buustin, Hämäläinen sanoo.
 
Lech Poznańin seurajohto päätyi erottamaan Mariusz Rumakin puolalaisten murheellisen lyhyen eurocup-taipaleen jälkeen. Islantilainen pikkuseura Stjarnan pudotti kaikkien yllätykseksi Lech Poznańin jatkosta.
 
- Fanit olivat vihaisia ja saatiin aikamoista höykytystä. Viimenen niitti oli eurocupeista tippuminen. Se oli valtava pettymys kaikille ja seuran piti reagoida jotenkin
 
Uusi mies Lech Poznańin penkin päässä on Maciej Skorża, joka on tehnyt menestyksekkään uran Puolassa ja valmentanut myös ulkomailla.
 
- Olen kuullut paljon hyvää valmentajasta. Kaikki haluavat aloittaa alusta ja odotukset ovat isot, että kurssi kääntyy.
 
Ensi viitteitä kurssin suunnasta saadaan lauantai-iltana, kun poznanilaiset matkaavat Jagiellonia Bialystokin vieraaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt