Hradecky uskoo Bröndbyn parantavan: ”Emme ole tehneet tarpeeksi maaleja”

Suurin odotuksin kauteen lähteneen Bröndbyn kausi ei ole alkanut aivan odotetulla tavalla.

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky odottaa seurajoukkueensa parantavan otteitaan.

17.8.2014 13:46

Neljän ottelun jälkeen tilillä on neljä pistettä. Joukkueen suomalaisvahti Lukas Hradecky luottaa kurssin kuitenkin kääntyvän vielä.

Bröndby lähti kauteen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista, mutta tappio avausottelussa Tim Sparvin Midtjyllandille oli huonoin mahdollinen startti kauteen.

- Odotukset kauteen lähdettäessä olivat korkealla, sillä preseason ja viime kauden loppu menivät niin hyvin. Tappio avausottelussa söi meiltä itseluottamusta. Toisen ottelun voitimme, mutta sitten tulivat Brugge-tappiot. Jos voitamme sunnuntaina SönderjyskE:n, niin olemme taas raiteilla, Hradecky valottaa alkukauden otteluita.

Hradeckyn mukaan joukkueen täytyy parantaa pienissä asioissa ja sitten palikat loksahtavat kohdilleen.

- Emme ole tehneet tarpeeksi maaleja. Olemme kyllä luoneet tilanteita, mutta emme ole saaneet maaleja aikaiseksi. Meillä on myös puolustuksessa yksi uusi mies ja siinä menee hetki ennen kuin kaikki tottuvat toisiinsa. Se on pienten asioiden summa. Nyt olemme kuitenkin saaneet ensimmäistä kertaa täyden treeniviikon ja kaikki näyttää hyvältä. Kausi on pitkä. Toiset ovat talvijoukkueita ja toiset kesäjoukkueita, Hradecky sanoo.

- Olemme silti aloittaneet paremmin kuin viime kaudella eikä tässä mitään paniikkia ole, jatkaa Hradecky.

Omiin otteisiinsa Hradecky on ollut kohtuullisen tyytyväinen.

- No, viime pelissä olin osallisena OB:n tasoitusmaalissa, mutta muuten on mennyt tosi hyvin. Olen viihtynyt seurassa tosi hyvin ja fanit ovat loistavia ja tämä on kuin toinen kotini nyt, toista kauttaan Bröndbyssä pelaava maalivahti pohtii.

Sunnuntaina Bröndby kohtaa SönderjyskE:n ja Hradecky odottaa vaikeaa kamppailua.

- SönderjyskE on aina paha vastustaja. Inhoan pelata heitä vastaan, kun he pelaavat kaikki erikoistilanteet sivurajaheitoista vapaapotkuihin aina pitkinä maalille ja siitä syntyy aina häslinkiä maalin eteen ja pallo voi pomppia mihin tahansa. Tulemme todennäköisesti hallitsemaan peliä, mutta meidän täytyy olla tehokkaampia kuin tähän mennessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?