Saksan pelaajat uhkuvat itseluottamusta MM-finaalin alla: vastustajalla ei merkitystä

Julkaistu:

MM-finaali Argentiina-Saksa su klo 22
Saksalaispelaajat ovat täynnä itseluottamusta sunnuntain MM-loppuottelun alla.
Saksalaisten mielestä kaikki puhuu sen puolesta, että joukkue voittaa Argentiinan ja nappaa neljännen jalkapallon maailmanmestaruutensa.

- Olemme täällä voittaaksemme maailmanmestaruuden. Me kaikki nautimme toisen välierän katsomisesta tv:stä eikä meille ollut lainkaan väliä, kumman kohtaamme finaalissa, sanoi kapteeni Philipp Lahm.

Lahm muistutti, että Saksan pelaajilla on runsaasti kokemusta loppuotteluista Mestarien liigasta ja Englannin ja Saksan cupeista.

- Joukkueessamme oleva kokemus on ehdottomasti meille etu, Lahm arvioi.

- Monilla pelaajistamme on kokemusta tärkeistä finaaleista seurajoukkueissaan, eikä sillä ole väliä, voittivatko vai hävisivätkö he. Sellainen kokemus on varmasti tärkeää tällaisessa turnauksessa.

Maalitykki Thomas Müllerkin oli varma voitosta. Hän sanoi kertoneensa ystävilleen Saksassa, että he voivat jatkaa grillijuhlien pitämistä myös finaalin jälkeen. Keskustelua on välillä käyty enemmänkin siitä, monella maalilla Saksa voittaa.

- En usko että johdamme taas puoliajalla 5-0 kuten Brasiliaa vastaan, vaikka se olisikin mukavaa. Siitä voi tulla tiukka ottelu niin kuin Algeriaa ja Ranskaa vastaan, Müller sanoi.

Ota kantaa

Kumpi voittaa maailmanmestaruuden?

Saksa 100%
Ääniä yhteensä 1

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt