Tutkimukset paljastivat vakavan vamman: Neymarin MM-kisat ohi!

Brasilian tähden Neymarin MM-kisat ovat ohi. Hänen selässään on murtunut nikama. Loukkaantumisen vuoksi hän ei voi enää pelata MM-turnauksessa.

5.7.2014 2:43 | Päivitetty 5.7.2014 3:25

Kolumbian puolustaja Juan Zuniga hyppäsi polvi edellä Brasilian hyökkääjän Neymarin selkään perjantain kovaotteisen puolivälieräottelun viime minuuteilla. Neymar joutui jättämään kentän, ja hänen tilalleen juoksi 88. minuutilla Henrique.

Kyynelehtivä Neymar kannettiin paareilla ensin stadionilla olleiden lääkärien tutkittavaksi. Sieltä hän lähti lääkäri José Luiz Runcon mukana São Carlosin klinikalle Fortalezan pohjoisosiin. Sinnekin hän saapui paareilla ja itkien.

Tutkimusten tulokset toivat karun uutisen Brasilian jalkapallomaajoukkueelle ja sen miljoonille kannattajille: Neymarilla on murtuma kolmannessa selkänikamassa. Hänen MM-turnauksensa on nyt ohi.

Tuskainen Neymar kannettiin paareilla kentältä.

Asiasta kertoi brasilialainen mediajätti Globo verkkosivuillaan. Brasilian maajoukkueen lääkäri vahvisti asian.- Se on murtuma. Hän ei ole siinä kunnossa, että voisi pelata ensi viikolla. Hän tarvitsee toipumiseen muutamia viikkoja. Tarkemman ennusteen teemme myöhemmin, tarvitsemme siihen kaikkien tutkimusten tulokset, kommentoi joukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar.

Lääkärin mukaan Neymar kuitenkin palaa joukkueen mukana Rio de Janeiroon ja aloittaa toipumisprosessin joukkueen mukana. - MM-kisojen jatkamiseen ei ole mitään mahdollisuuksia. Hän on hyvin uupunut ja hyvin surullinen. Hänellä oli niin suuret odotukset välieräpaikan saavuttamisesta, mutta valitettavasti hän ei voi pelata, Lasmar sanoi.

Video: TV GLOBO

Neymar vietiin sairaalaan ikävän loukkaantumisen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?