Jalkapallo: Joel Pohjanpalo vaihtaa seuraa Saksassa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Joel Pohjanpalo vaihtaa seuraa Saksassa

Saksassa tällä kaudella lainalla pelanneen Joel Pohjanpalo seura vaihtuu Saksassa.

Joel Pohjanpalo jatkaa Saksassa vuokralla.­

28.4.2014 14:09

VfR Aalenissa lainalla pelannut Joel Pohjanpalo siirtyy ensi kaudeksi toiseen 2. Bundesliigan joukkueeseen lainalle. Pohjanpalon uusi joukkue on Fortuna Düsseldorf.

Pohjanpalon seuran vaihtumisen takana on sopimusjärjestely, jossa Pohjanpalo solmi ensin HJK:n kanssa jatkosopimuksen HJK:n kanssa. Uusi sopimus ulottuu marraskuun 2018 loppuun asti.

Pohjanpalo on lainalla kuitenkin Saksan Bundesliigassa pelaavassa Bayer 04 Leverkusenissa, joka on vuokrannut suomalaishyökkääjän edelleen Fortuna Düsseldorfiin. HJK:n ja Bayer 04 Leverkusenin lainasopimus ulottuu vuoteen 2016 asti ja siinä on osto-optio.

- Tämä on selvä askel uralla eteenpäin. Düsseldorf on iso seura, ja ensi kaudella joukkueella on vain yksi tavoite: nousu takaisin Bundesliigaan. He tulevat vahvistamaan joukkuettaan sen mukaisesti, Pohjanpalo kertoi.

- Olen todella kiitollinen HJK:lle ja Leverkusenille siitä, että he ovat mahdollistaneet sen, että voin kehittyä edelleen pelaajana Saksassa ja nyt askelta kovemmassa ympäristössä. Uskon, että tämä sopimus on sellainen, johon jokainen on tyytyväinen. Sen voin sanoa, että ainakin minä olen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?