Ringin Kaiserslautern haastaa Bayernin cupin välierässä

Huuhkajien keskikenttämiehen Alexander Ringin Kaiserslauternilla on keskiviikkona edessä toinen kauden kohokohdista.

Alexander Ringin FC Kaiserslauterin kohtaa FC Bayern Münchenin tänään.

16.4.2014 6:05

Joukkue tähtää tiukasti nousuun Bundesliigaan, mutta nyt edessä on Saksan cupin välierä jo mestaruuden varmistanutta Bayern Münchenia vastaan.

- Mahtava peli edessä. Harmi, ettei pelata kotona omien fanien edessä. Nämä cupin pelit ovat isoja tapahtumia, niissä voi tapahtua mitä vaan, Ring miettii ennakkoon.

- Hienoa pelata ehkä maailman parasta seurajoukkuetta vastaan.

Bayernin voittaminen on parin viime kauden aikana ollut lähes kaikille joukkueille pelkkää unelmaa, mutta Ring ei epäröi tavoitetta lausuessaan.

- Tietysti lähdetään hakemaan finaalipaikkaa. Bayernilla on vähän heikompi jakso, kaikki on mahdollista. Tosin he saattavat olla vähän vihaisia viikonlopun Dortmund–pelin jäljiltä, Ring viittaa Bayernin 0-3-tappioon.

- Eihän meiltä kukaan odota mitään ja voimme pelata vapautuneesti. Meidän on kuitenkin uskallettava pelata myös omaa peliä. Emme voi vain räiskiä palloa.

Oma tilanne Ringillä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen ja suomalaisen näkeminen Allianz Arenan nurmella on vielä epävarmaa.

- Jalassa on ollut vaivaa, luumustelma ja on pitänyt varoa, ettei tule verenmyrkytystä. Joka päivä pitää asiaa seurata. Muutaman viikon se on vaivannut. Sen vuoksi on ollut vähän huilia. Piikillä mennään, Ring kertoi.

- Piikin avulla olen pelikunnossa. Kokoonpanoa en vielä tiedä. Harjoitukset ovat jääneet vähän vähiin vamman vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?