Jalkapallo: Futislupaus joutui uhriksi Kiovassa – leuka murskana - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Futislupaus joutui uhriksi Kiovassa – leuka murskana

Nouseva jalkapallolupaus Vladislav Kalitvintsev on joutunut niin sanottujen titushkien eli hallituksen lukuun riehuvien katutappelijoiden uhriksi Kiovassa.

Vladislav Kalitvintsevin kimppuun hyökättiin Kiovassa.­

21.2.2014 12:54

Kalitvintsev oli palaamassa kotiinsa Kiovan keskustassa, kun hänen kimppuunsa hyökättiin.

- Nousin autosta ja siinä samassa minua lyötiin. Ilmeisesti nyrkkiraudalla, Kalitvintsev kertoi Uafootball-sivustolle.

Jalkapalloilija menetti iskun voimasta tajuntansa. Hyökkääjät pakenivat kuitenkin nopeasti, kun he huomasivat Kalitvintsevin olevan kaverinsa seurassa. Kun jalkapalloilija tuli tajuihinsa, hän tajusi leukansa murtuneen.

- Huomasin, että leuka oli vääntynyt toiseen suuntaan. Ajattelin, että onpa hienoa, hän kuvaili.     

Kalitvintsev joutuu pitämään leukatukea arviolta kolme seuraavaa viikkoa, kertoo Uralinform.ru. Hän pystyy syömään ainoastaan nestemäistä ruokaa pillillä.

Ukrainalaisille Kalitvintsevin kohtalo on jälleen yksi esimerkki siitä, miten kukaan ei ole nyt turvassa Kiovassa. Hän on Ukrainassa varsin tunnettu pelaaja, sillä hänet valittiin vastikään entisten neuvostotasavaltojen keskinäisen jalkapalloturnauksen parhaaksi pelaajaksi alle 21-vuotiaiden sarjassa.

Titushkeiksi Ukrainassa kutsutaan nuoria miehiä, joita värvätään pahoinpitelemään opposition mielenosoittajia. Sporttiasuiset titushkit kiertävät kaupungilla ja saattavat hyökätä kenen tahansa kimppuun, vaikkei tämä olisikaan mielenosoittaja.

- Katsokaa, mitä maassamme  tapahtuu. Täysi kaaos. Kuka tahansa olisi voinut joutua kokemaan saman kuin minä, Kalitvintsev sanoi.

Kalitvintsevilla kävi kaikesta huolimatta hyvä tuuri siinä, ettei hän ollut paikalla yksin. Katutappelijat ovat myös surmanneet useita uhrejaan viime päivinä.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?