Forsellista Pohjanpalon seurakaveri?

Huuhkajien keskikenttämies Petteri Forsell on parhaillaan Saksan 2. Bundesliigan Aalenin testattavana.

Petteri Forsell

9.1.2014 11:08

Maanantaina Forsellilla oli ensimmäiset treenit Aalenin kanssa. Joukkue pelaa perjantaina harjoituspelin, jossa Forsellin odotetaan antavan näyttöjä valmennusjohdolle.

- En tiedä kuinka kauan täällä olen. Jos sopimusta ei synny lauantaihin mennessä, niin sitten sitä tuskin tapahtuu. Aalen lähtee tiistaina leirille enkä lähde sinne mukaan ellei minulla ole sopimusta. Forsell kertoi.

- Ensimmäinen päivä oli vaikea mutta keskiviikkona alkoi jo kulkea. Huomasi, että taidot olivat tallella ja potkutkin vielä lähtivät. Loppuviikosta pitää hakea sitä parasta suoritusta ja sen jälkeen katsotaan tuleeko neuvotteluita.

Aikaa ei muutenkaan ole tuhlattavissa, sillä seurojen pelaajaryhmissä ei välttämättä enää kovin paljon tilaa ole.

- Siirtoikkuna on umpeutumassa ja mahdollisuudet uuden seuran löytämiseksi pienenevät koko ajan.

- Nyt odottaa jo, että pääsisi töihin. Tällä kertaa pitää tehdä oikea valinta. Silloin on parempi mieli kun pääsee pelaamaan.

Sillä, että Joel Pohjanpalo pelaa seurassa, ei ainakaan Forsellin mukaan ollut merkitystä hänen päätymisellään Aaleniin. Muutaman sanan kaksikko on kuitenkin ehtinyt jo vaihtaa.

- Hän on viihtynyt ja kertoi vähän joukkueesta. Olen vähän sellainen, että tykkään itse ottaa selvää asioista. Yleensä se jolta kysyn on erilainen ihminen kuin minä, Forsell taustoittaa.

Syksyllä Forsellin nimi yhdistettiin Tukholman AIK:hon. Pelaajan mukaan siltä suunnalta ei kuitenkaan ole kuulunut mitään uutta. Forsellin kohtalosta päätetään Aalenissa siis todennäköisesti perjantaisen harjoitusottelun jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?