Pukki: "Onneksi pääsin lähtemään Schalkesta"

Teemu Pukki ei saanut valmentajan luottoa Schalkessa ja on mielissään siirrosta Celticin riveihin

Teemu Pukki

4.9.2013 14:34

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki tuli Espanja-ottelua edeltävänä päivänä harjoitusleirille tyytyväisenä miehenä. Viime viikonloppuna toteutunut siirto Schalkesta Skotlannin suurseuraan Celticiin oli hänelle helpotus.

Pukki, 23, pelasi Saksassa kaksi vuotta ja teki hyvin maaleja peliminuutteihinsa nähden. Silti hän ei koskaan saanut kunnon tilaisuutta näyttää osaamistaan Schalken aloituskokoonpanossa. Pukki myös tunsi, että mahdollisuutta ei ollut tulossakaan.

- Esimerkiksi Leverkusen-pelissä (viime kaudellla) tein maalin ja hankin pilkun, mutta seuraavassa pelissä olin silti vaihdossa. Välillä tuntui siltä, että valmentaja ei oikein luottanut minuun. Olen kyllä tyytyväinen, että pääsin pois sieltä, Pukki kertoi.

Pukilla oli myös huonoa onnea Schalkessa. Hänet seuraan hankkinut valmentaja Ralf Rangnick jätti paikkansa pian Pukin tultua seuraan.

- Hän ehti olla vain pari viikkoa. Mutta se on jo vähän vanha juttu sinänsä. Nyt yritän jo unohtaa Schalken. Keskityn täysin nyt tähän Espanja-peliin. Sen jälkeen on Georgian vuoro. Vasta sitten alan miettiä Celticiä, Pukki sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?