"Suomi on näyttänyt vaarallisuutensa"

Cesc Fábregas palaa mitä todennäköisimmin Espanjan aloituskokoonpanoon MM-karsinnassa Suomea vastaan, koska Iscon pelaaminen on epävarmaa.

Espanjan maajoukkue viimeisteli kuvioitaan ennen Suomeen lähtöä Madridin Las Rozas -harjoituskeskuksessa.

4.9.2013 13:19

Espanjan päävalmentaja Vicente del Bosque antoi vihjeitä maajoukkueen perjantain MM-karsintaottelun kokoonpanosta viimeisissä harjoituksissa ennen Suomeen lähtöä. Urheilulehti Marcan mukaan harjoitusten perusteella on pääteltävissä, että Espanjan kärkikolmikon muodostaisivat Fábregas, David Villa ja Pedro.

Fábregas on pelannut FC Barcelonassa hyvän alkukauden. Vaikka Espanja on Olympiastadionilla ehdoton suosikki, Fábregas ei sorru vastustajan aliarviointiin. Muistissa viime MM-karsintakohtaamisen kotitasapeli Suomea vastaan.

- Emme missään tapauksessa lähde ylimielisinä Suomea vastaan. Suomi näytti vaarallisuutensa jo maaliskuussa Gijónissa, ja tällaisista takaiskuista on otettava opiksi.

Del Bosque koki viimeisissä harjoituksissa ennen Suomeen lähtöä takaiskun, kun Real Madridissa loistavan alkukauden pelannut Isco joutui jättämään harjoitukset väliin nilkkavamman takia. Iscon pelaaminen Suomea vastaan on siis epävarmaa, ja tämä puoltaa entisestään Fábregasin pelaamista aloituskokoonpanossa.

Loukkaantuneen Sergio Busquetsin tilalla päävalmentaja kokeili harjoituksissa Atlético Madridin keskikenttäpelaajaa Mario Suárezia, joka vaikuttaa siis todennäköisimmältä vaihtoehdolta Xavin ja Andrés Iniestan rinnalle keskikentän pohjalle. Oma lukunsa on se, pelaako maalin suulla maajoukkueessa normaaliin tapaan Iker Casillas vai FC Barcelonan veräjänvartija Víctor Valdés.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?