Jalkapallo: Tanskalaispelaaja Morten Nordstrand taiteili fantastisen osuman - katso video - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Tanskalaispelaaja taiteili fantastisen osuman - katso video

FC Nordsjællandin Morten Nordstrand teki viikonloppuna Tanskan pääsarjan ottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan maalin, joka on helppo nostaa heti vahvaksi ehdokkaaksi kauden komeimmaksi maaliksi.

12.8.2013 15:01 | Päivitetty 13.8.2013 1:13

Katso video Nordstrandin maalista. (YouTube)

FC Nordsjælland oli tappiolla heikosti kautensa aloittanutta FC Kööpenhaminaa vastaan, kun peliaikaa oli jäljellä vain muutama minuutti. Näytti vahvasti siltä, että FC Kööpenhamina ottaa kauden ensimmäisen voittonsa.

Sitten iski Nordstrand. Hän onnistui välttämään kööpenhaminalaispuolustuksen luoman paitsioansan ja pääsi jatkamaan vasemmalta laidalta tulleen keskityksen verkkoon.

Eikä kyseessä ollut todellakaan tavanomainen jatko. Nordstrand kääntyi selin maaliin päin ja tekaisi akrobaattisen saksipotkun, joka yllätti FC Kööpenhaminan maalivahdin Kim Christensenin

Norstrandin loisteliaan maalin ansiosta FC Nordsjælland nousi ottelussa 2-2-tasapeliin. FC Nordsjælland on Tanskan Superliigassa toiseksi viimeisenä eli 11:llä sijalla kerättyään neljästä ottelusta kaksi pistettä. FC Kööpenhamina on yllättäen sarjataulukon viimeisenä. Moninkertainen Tanskan mestarijoukkue on pelannut neljä ottelua, joissa se on saavuttanut vain yhden tasapelin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?